Incaltata prin oras si pe nisip

Zile la rand treceam, in drum spre serviciu, pe langa o vitrina in care erau expusi pantofi cu toc si oxforzi din piele naturala; ma uitam la ei si imi imaginam cum ar sta in picioarele mele de balerina; exact ca Cenusareasa, faceam o pirueta in fata geamului si cand ma intorceam, privirea mi se oprea in balerinii mei colorati, din carpa. Trageam aer in piept si imi continuam drumul.

Niciodata nu mi-as fi permis luxul de a intra macar in magazinul simandicos, sa cer la proba vreun condor din piele.

Anii au trecut si din 2009 pot sa imi comand cata incaltaminte din piele vreau, sa o probez  acasa si sa o returnez  gratuit, daca nu mi se potriveste, din castelul meu preferat, miniprix.ro

Am invatat de-a lungul timpului si cum sa o port prin orasul asta atat de aglomerat si solicitant pentru picioarele mele de domnisoara rasfatata.

Balerinii mi-a aleg, de obicei rosii sau argintii sa ii pot asorta usor; imi place sa fie rotunzi in varf, sa-mi stea piciorul cat mai relaxat cand alerg dintr-un troleu intr-altul. Daca e racoare dimineata, stiu sigur ca trebuie sa imi pun o soseta scurta pentru balerini; mi-am comandat doua perechi la 89 de lei.

balerini

Se anunta racoare dimineata si seara , weekendul asta in Vama Vache , dar si la Mamaia, asa ca m-am pregatit cu o pereche de ghete din piele, maro, sa se potriveasca cu jeansii  de anul trecut, le-am prins la un pret grozav, si am adaugat si o pereche de sandale, tot din piele,  la doar 79 de lei, ca sa am Transportul Gratuit.

_DSC0002

Sandalele sunt romane, cum ii place mamei sa ma vada incaltata, si o sa mi le potrivesc cu o rochie lunga si colorata; abia astept sa simt briza marii si vibe-ul plajei !

DSC_0008

Publicat în miniPRIX | 2 comentarii

Dragilor,
Caravana Reducerilor miniPRIX si-a incheiat primul tur in patru dintre judetele tarii:  Timis, Iasi, Prahova si Constanta.
Locuitorii de aici, mari iubitori de reduceri, au dus o lupta acerba pentru castigarea primului loc; In weekendul acesta, 25-26 aprilie, locuitorii acestor judete se va bucura de reduceri dupa cum urmeaza:
Timis- pentru cei care au adresa de livrare pe toata raza judetului Timis, discountul va fi de -40%
Iasi- pentru cei care au adresa de livrare pe toata raza judetului Iasi, discountul va fi de -30%
Prahova- pentru cei care au adresa de livrare pe toata raza judetului Prahova, discountul va fi de -20%
Constanta- pentru cei care au adresa de livrare pe toata raza judetului Constanta, discountul va fi de -10%
Pentru fiecare iubitor de reduceri, care isi plaseaza comanda pe www.miniprix.ro si are adresa de livrare in unul dintre aceste judete, discountul se va aplica in pasul trei de comanda, dupa completarea campului Adresa Livrare. Produsele partener, adice cele care au ca si cod de indentificare litera F la inceput, NU participa la aceasta promotie.

Caravana Reducerilor va trece prin fiecare judet din tara, exceptie de la regula facand Judetul Ilfov si orasul Bucuresti, locuri in care exista magazine miniPrix

In saptamana 27-30 aprilie, caravana trece prin judetele: Suceava, Cluj, Dolj si Brasov  !

Castigatorilor le dorim Spor la cumparaturi, iar celor care urmeaza in compentitie, la cat mai multe voturi!

 

Publicat în Caravana Reducerilor, miniPRIX | Etichete , , | 2 comentarii

  Caravana Reducerilor –primavara 2015

 

www.miniPRIX.ro organizeaza in perioada 20 aprilie- 25 iunie 2015, CARAVANA REDUCERILOR!, un eveniment pentru iubitorii de reduceri din intreaga tara. In fiecare saptamana de luni pana joi, oricine acceseaza www.miniprix.ro/caravana poate vota judetul favorit din grupe de cate 4 judete pe saptamana ! Astfel, la sfarsitul saptamanii, sambata si duminica, cei care comanda pe site-ul miniprix.ro si au adrese de livrare in oricare dintre judetele participante, vor beneficia de un discount intre 40% si 10% in functie de numarul de voturi pe care l-a acumulat judetul votat; cu cat voturile sunt mai multe pe judet, cu atat reducerea va fi mai mare!Evenimentul se desfasoara pe parcursul a zece saptamani si participa toate judetele tarii, exceptie facand Judetul Ilfov si orasul Bucuresti!

Aflata la a sasea editie, Caravana Reducerilor va ajunge si anul acesta in fiecare judet al tarii, si ii va bucura pe toti cei care isi vor plasa comenzi pe miniprix.ro! Astfel, rochiile preferate si pantofii din piele pe care ii asteptati, dar si camasile pentru domni, le veti putea comanda in weekend , cu discounturi cuprinse intre 10% si 40%

Daca va era dor de cum au aratat editiile anterioare, aveti sansa acum sa le revedeti in imaginile atasate sis a ne spuneti care dintre ele va trezeste amintirile cele mai placute; noi ne amintim cu drag de fiecare Caravana a Reducerior, de fiecare motiv de bucurie pe care vi l-am adus in casa cu miniprix.ro

banner new fb caravana sageti 400x300 banner new caravana 300x250 banner caravana specific700x500 banner fb caravana masini

 

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

Regulamentul promotiei “Caravana Reducerilor”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Promotia Caravana Reducerilor denumita in cele ce urmeaza Campania, este organizata de catre SC MINIPRIX SRL avand sediul in Calea Bucurestilor 291a, Otopeni, Ilfov, denumita in continuare Organizator.

Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Campaniei (denumit in continuare Regulament Oficial).

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Regulamentul Oficial al Campaniei va fi publicat si pe site-ul www.miniprix.ro/blog. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea unui anunt prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul www.miniprix.ro/blog.

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei aplicabile.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Promotia se desfasoara pe teritoriul Romaniei. Orasele care beneficiaza de magazine miniPRIX nu sunt eligibile pentru a participa la campania “Caravana Reducerilor” .

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

Campania se desfasoara in fiecare saptamana, in perioada weekend-ului, in zilele de sambata si duminica

Campania va incepe in 20.04.2015 si se va incheia in 28.06.2015.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

Grupele de judete, numarul de judete care participa la promotie in functie de numarul de voturi si nivelul de discount acordat, exclusiv pentru produse miniPRIX(NU SE APLICA DISCOUNT-UL PENTRU PRODUSE PARTENER):

Grupa 1

Iasi

Constanta

Timis

Prahova

 

Continuarea

Publicat în Caravana Reducerilor, miniPRIX | Etichete , , , , | 6 comentarii

Concurs “Alege-ti Baba”

A fost odata ca niciodata , ca daca n-ar fi nu s-ar povesti, o Baba Dochia. Legenda ei, spune ca si-a trimis nora sa spele lana  la rau si sa o faca din neagra, alba; frig cum era, fetei ii inghetasera mainile in apa bocna; atunci, Martisor, i-ar fi facut lana alba si curat ca lacrima. Fata s-ar fi intors acasa, iar Baba Dochia, crezand ca a venit primavara, si-a luat oile si cele noua cojoace si a plecat spre munte; si cum urca ii era din ce in ce mai greu si isi lepada in fiecare zi cate un cojoc; cand a ajuns la capatul drumului, fara nicio haina pe ea, gerul napraznic si zapada, au inghetat-o. In traditia populara, intre 1 si 9 martie, fiecare isi alege o zi sa ii fie baba! miniPrix, te asteapta anul acesta, cu primavara!

 Alege-ti baba la miniprix si ai reduceri surpriza in fiecare zi, ca sa iti mearga bine tot anul! Intra pe miniprix.ro si fie ploaie, fie soare, poti castiga o excursie de primavara sa iti faci selfie chiar cu Babele din Bucegi!
banner_mare_click
Publicat în miniPRIX | Etichete , | 10 comentarii

Regulament concurs “Alege-ti Baba”

Societatea MINIPRIX S.R.L.

Otopeni, Calea Bucureştilor, 291A

Camera 2, judeţul Ilfov

J23/364/2014, Cod unic de înregistrare RO 15815037

Capital social: 2000(douămii) lei

_____________________________________________________________

 

REGULAMENT DE CONCURS

“Alege-ţi Baba !”

28 februarie 2015 – 9 martie 2015

 

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului cu premii “Alege-ţi Baba” este Societatea MINIPRIX S.R.L., cu sediul social în orş. Otopeni, Calea Bucureştilor nr. 291A, camera 2, jud. Ilfov, având Cod de înregistrare fiscală 15815037, atribut fiscal: RO, nr. de ordine în Registrul comerţului: J23/364/2014, cont RO85UGBI0000102017434RON deschis la GARANTI BANK, reprezentată la încheierea prezentului regulament prin mandatar ANDREI SORIN, domiciliat în mun. Bucureşti, str. Dezrobirii nr. 42, bl. O8A, sc. 1, ap. 4, sector 6, CNP 1810427204109, în baza Procurii autentificate sub nr. 174/30.01.2015 de notarul public Moise Mirela.

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului în scris pe site-ul www.miniprix.ro şi este disponibil şi la registratura societăţii aflată la sediul social.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul cu premii “Alege-ţi Baba” se desfăşoară în perioada 28 februarie 2015 – 9 martie 2015 inclusiv.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 28 februarie 2015 – 9 martie 2015, toţi vizitatorii site-ului www.miniprix.ro vor putea sa îşi aleagă baba (ziua din saptămâna cuprinsă în perioada 1 – 9 martie) prin vot. Votul se va efectua pe site–ul www.miniprix.ro în care va fi creat un poll care va contoriza voturile şi prin care participanţii vor fi rugaţi să îşi lase adresa de e-mail. Orice participant care votează în perioada 28 februarie 2015 – 9 martie 2015, ziua favorită, va fi înscris automat la concursul “Alege-ţi baba!” şi va putea participa la tragerea la sorţi din data de 10 martie 2015.

Participarea se face în baza adresei de e-mail.

Orice participant poate vota o sigură dată de pe o singură adresă de e-mail.

Extragerea câştigătorului se va face în data de 10 martie 2015, (luni), la ora 14:00, prin extragere automată cu platforma RANDOM.org, procedura urmând să fie înregistrată video.

De asemenea, câştigătorul va primi informaţii despre premiul câştigat şi despre locaţia unde va intra în posesia premiului via e-mail şi/sau telefonic (numărul de telefon urmând să fie comunicat de câştigător prin răspuns la e-mail-ul trimis de către reprezentanţii Miniprix).

Câştigătorul tombolei este obligat să valideze premiul şi să confirme deplasarea în termen de maxim 3(trei) zile de la validarea şi anunţarea câştigătorului.

 

În cazul în care nu răspunde la telefon la 3(trei) apeluri diferite în 3(trei) zile diferite şi nu dă un răspuns nici la e-mailul primit din partea societăţii, câştigătorul va fi descalificat şi se va proceda la o nouă extragere.

 

Dacă persoana câştigătoare se află în imposibilitatea de a intra în posesia premiului (boală, forţă majoră sau alte situaţii asemănătoare), ori nu doreşte să primească premiul, acesta va fi retras, fără niciun fel de obligaţii din partea firmei organizatoare. În urma refuzului, o nouă extragere nu va mai fi realizată.

 

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiul oferit la acest concurs constă în 1(una) mini vacanţă de două nopţi, în cursul unei săptămâni, de luni până vineri în zona PREDEAL, pentru două persoane, cu cazare şi mic dejun inclus.

Valoarea totală a premiului este de 760(şaptesuteşaizeci) lei.

Premiul va fi acordat câstigătorului cu obligaţia ca acesta să îndeplinească următoarele condiţii:

• pot fi declaraţi câstigători numai participanţii, persoane fizice, cu vârsta peste 18(optsprezece) ani;

• câştigătorii să nu fie declaraţi descalificaţi, ca urmare a nerespectării prezentului regulament.

 

În cazul în care persoana care se prezintă ca şi câştigător oferă societăţii date de identitate ori de contact care nu coincid cu cele transmise de clientul înscris la tombolă sau o altă persoană decât câştigătorul se prezintă să ridice premiul, miniPRIX îşi rezervă dreptul de a refuza acordarea premiului.

Premiul nu poate fi convertit în bani şi nici nu poate fi înlocuit cu alte premii.

 

Numele câştigătorului la tombolă şi câştigul acordat vor fi anunţate public pe pagina de Facebook miniPRIX.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor persoane fizice, rezidenţi în România, cu vârsta peste 18(optsprezece) ani, cu excepţia angajaţilor miniPRIX, precum şi a membrilor familiilor şi afinii acestora până la gradul IV(patru) inclusiv.

În cazul constatării folosirii unor mijloace pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENŢIALITATEA DATELOR

MiniPRIX a depus notificarea prevăzută de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, urmând să fie înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal intrând sub incidenţa prevederilor art. 23 alin. 4 din legea nr. 677/2001.

Numărul de înregistrare al notificării din Registrul General al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: 0028157 din 15.12.2014.

MiniPrix garantează tuturor participanţilor drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Lege, precum şi dreptul de a se opune prelucrării datelor personale şi de a solicita ştergerea totală sau parţială a acestora.

MiniPRIX va păstra confidenţialitatea tuturor datelor personale ale câştigătorilor.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe site-ul www.miniprix.ro şi poate fi consultat şi în forma tipărită la sediul miniPRIX, de luni până vineri, între orele 8:30 şi 16:30.

SECŢIUNEA 8. TAXE

Organizatorul se obligă să calculeze, să reţină şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători în conformitate cu Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură, în legatură cu acestea, revenind exclusive câştigătorului.

 

SECŢIUNEA 9. RECLAMAŢII

 

Orice reclamaţie legată de desfăşurarea concursului se va face în scris, în termen de 5(cinci) zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Eventualele litigii apărute între organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti competente din România.

 

Regulament întocmit în data de 27 februarie 2015.

Redactat într-un exemplar original care rămâne în arhiva biroului notarial şi 3(trei) duplicate, din care unul pentru arhiva biroului notarial.

ORGANIZATOR,

Societatea MINIPRIX S.R.L.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Publicat în Concursuri miniPRIX | 10 comentarii

Pink Friday la miniPRIX – Reduceri de pana la 80%


REDUCERI ROZ la miniPRIX

miniPRIX se alatura campaniei Black Friday 2014.

Din 21 noiembrie incepe a treia editie a evenimentului “Pink Friday” pe miniPRIX.ro

Timp de o saptamana, clientii nostri vor beneficia de reduceri pana la -80% la mii de produse ; cizme si ghete din piele, geci, paltoane, pulovere, jeansi, pentru dama, barbati si copii, dar si reduceri pana la -50% la jucarii, carti si cosmetice

Pentru o experienta completa, la orice comanda de peste 100 de lei, clientii vor beneficia de TRANSPORT GRATUIT.

De Pink Friday, pe miniPRIX.ro, cumperi cat poti duce, probezi acasa si RETURNEZI GRATUIT !

13245

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , , , , , , , , , , , | 6 comentarii

ATTITUDE- Pentru mamici si bebelusi cu atitudine

Draga mamica,

Numai tu stii ce e in sufletul tau cand  iti plange bebelusul iritat de scutec sau de cate un produs de ingrijire. Ei bine, noi, pe miniprix.ro, de astazi iti facem bebelusul fericit si munca ta mai usoara !

Este natural pentru mame sa aiba grija si sa-si protejeze copilul.

scutec bio ATTITUDE

 

 

 

 

 

 

 

Vezi produsul aici

ATTITUDE este incantat sa te ajute in misiunea ta cea mai importanta

Zambetele lui din fiecare dimineata, or sa iti faca inima sa tresare de bucurie! scutecele ecologice o alternativa ecologica la scutece de unica folosinta obisnuite, ele sunt la fel de eficiente, absorbante si confortabile. Fabricate din materiale regenerabile si compostabile .Fa-o pentru viitorul planetei noastre, fa-o pentru viitorul copilului tau!

Ce poate fi mai placut decata pielea lui moale ,seara dupa baita. Poti  avea cu usurinta grija de el cu lotiunea de corp pentru bebelusi ATTITUDE, fara de orice substante chimice legate de cancer (nici macar urme!).Motivul este simplu: ce se atinge de noi devine o parte din noi! Din moment ce suntem expusi la nenumarate produse in fiecare zi, noi credem ca ar trebui sa fie liber de orice substante chimice legate de cancer, chiar si in doze mici.

Lotiune bebe

 

 

 

 

 

 

 

Vezi produsul aici

Produsele Attitude, bio, organice,  sunt la noi pe site, cu-20% reducere, ca sa te faca pe tine sa te simti in siguranta si pe bebe mai zambaret si mai gangurit in fiecare zi!

 

Publicat în miniPRIX | Etichete , | 2 comentarii

Fly London- Don’t Walk, Fly !

Asa  incepe povestea unui brand de incaltaminte creat in 1994.

Un nume nou pentru lumea modei din batrana capitala britanica. Insa ca orice esenta puternica tinuta in sticlute mici, FLY LONDON  cucerit imediat inimile tinerelor fashioniste

Ghete din piele FLY LONDON

 

 

 

 

 

 

Vezi produsul aici

Clasice, elegante, dar mai ales comode, incaltarile din piele naturala(pentru ca asta este atu-ul lor) isi spun de azi  povestea  si pe miniPRIX.ro

ghete din piele fly london

 

 

 

 

 

 

Vezi produsul aici

Dragele mele, sezonul incepe cu o colectie FLY LONDON Outlet cu preturi incredibile de la 168 de lei

GHETE PIELE

 

 

 

 

 

 

Vezi produsul aici

Pentru plimbarile in parc, pentru weekend-uri la munte, dar si pentru iesirile de seara, miniPRIX  va invita sa incercati incaltarile cau care o sa simtiti ca zburati!Don’t  Walk, Fly!

 

Publicat în miniPRIX | Etichete , , | 11 comentarii

Fullah Sugah- păşeşte greceşte

Daca “de la rusi vine ploaia” , de la greci vine noua colectie de ghete si cizme :)

Fullah Sugah pe numele ei intreg, colectia ne surprinde (foarte placut) cu cele mai frumoase modele de cizme si ghete pentru sezonul rece!

4450101720_02

 

4450101418_02

 

 

 

 

 

 

4450100819_02

 

Create pentru toate gusturile si pretentiile, ele va asteapta nerabdatoare pe site-ul nostru!

Fie ca participi la un eveniment elegant, unul glam sau casual, cizmele si ghetele Fullah Sugah sunt pregatite sa te serveasca in orice situatie cu aceeasi placere. Noi putem paria ca nu vei trece neobservata :)

4451103158_024451104818_02

 

Alege sa pasesti cu incredere!

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , , | 2 comentarii

Imbraca-te ca vedeta ta preferata de la miniPRIX

Imbracat ca un star,  te simti ca un star!  Parca asa era o vorba veche…:)

Toti avem vedetele noastre preferate, le urmarim cum se-mbraca, cum se distreaza, ce hobby-uri au si  pe unde isi petrec vacantele. Daca  vacantele nu le putem petrece acolo unde si le fac ei de obicei, cel putin la categoria “imbracaminte” ne putem considera mai norocosi.

De exemplu, de pe miniprix.ro iti poti achizitiona haine cel putin asemanatoare cu ale vedetelor tale preferate. O sa postez mai jos cateva exemple.

Bradley Cooper

cooper-good-day-02 (1)

 

Pulover: http://bit.ly/YixMDW
Pantaloni: http://bit.ly/1vlk0v7

David Beckham

Jean-Paul Aussenard

 

 

Jacheta:http://bit.ly/1CsTiF9
Camasa:http://bit.ly/1ytYVUX

Brad Pitt

esq-brad-pitt-cannes-2012-xlg

 

Pantaloni:http://bit.ly/1rk5xBi
Tricou: http://bit.ly/1DCsPWU
Sacou:http://bit.ly/1rojziW

E timpul tau sa stralucesti!

 

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Denim weekend- 50% Reducere

Weekendul acesta se poarta jeansul cu 50% Reducere! Piesa de rezistenta din dulapul tau este acum la jumatate de pret. Poti alege dintr-o multime de modele de pe site, poti renunta la cele vechi, le poti remodela, le poti face cadou. Pentru ca  in acest weekend miniPRIX te rasfata cu reducerea pe care stim ca  o asteptai! Noi zicem ca e musai sa profiti :)

DSC_0116DSC_0204

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

Sarea de Himalaya si uleiul de masline

Sarea de Himalaya are un continut bogat de minerale fiind considerata un  veritabil aliment minune.  Sarea din Himalaya nu este tratata industrial. Este 100% sare cristal, naturala, nerafinata, fara aditivi si (foarte important) fara ados de iod. Unele dintre cele mai importante beneficii ale sarii de Himalaya:

  • Sarea de Himalaya are un continut mare de minerale fiind considerata un veritabil aliment minune. Are efecte curative, energizante, revigorante si de detoxifiere. Poate fi adaugata in mancare, in produse cosmetice, in apa de baie.
  • Mentine un nivel optim de apa in organism care este esential pentru functionarea optima a proceselor metabolice si pentru activitatea eficienta a celulelor.
  • Mineralele din cristalele de sare de Himalaya (inclusiv magneziul) previn crample musculare.
  • Mareste rezistenta sistemului osos; contine calciu care este foarte bine absorbit la nivelul oaselor.
  • Ne ajuta sa avem un somn natural si sanatos.
  • Sarea din Himalya ajuta metabolismul si de aceea este recomandata si celor ce tin cura de slabire sau dieta sanatoasa de intretinere.
  • DSC_0116Un alt produs care nu trebuie sa lipseasca din bucataria niciunei persoane este uleiul de masline. Mult mai cunoscut decat sarea de Himalaya si avand o multime de beneficii miraculoase pentru om, uleiul de masline primeaza cu top 10 beneficii:

-Reduce riscul de accident vascular cerebral

-Vindeca sau reduce acneea

-Lupta impotriva cancerului la san

-Imbunatateste memoria

-Imbunatateste aspectul pielii din interior catre exterior

-Poate fi un bun supliment de vitamine

-Ajuta impotriva bolilor degenerative

-Minimizeaza celulita

-Previne caderea parului

-Pastreaza buzele moi

Ambele produse le gasiti in magazinul nostru online: www.miniprix.ro

 

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

Geci de piele la miniPRIX

 

Toamna isi intra in drepturi usor-usor. Noi suntem cu un pas inaintea ei si va pregatim sa o intampinati cum se cuvine!

Nu se demodeaza niciodata si sunt mereu la mare cautare, noile modele de geci de piele te asteapta in magazinele miniPRIX! Te ajutam sa fii  intotdeauna in pas cu moda la preturile pe care tu le iubesti!

 

 

3
21

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

Participanti Concurs Hippie

Aici puteti gasi toti participantii pentru concursul “Hippie” organizat in data de 25.08.2014

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

Reducere 30% la colectia Fil d’Ecume

Moda franceza revine la miniPRIX :)

De astazi si pana joi avem 30%  Reducere la colectia Fil d’Ecume!

Va asteptam cu drag la noi pe site!

DSC_0382DSC_0454 copy (1)_DSC0027

Publicat în miniPRIX | 4 comentarii

Reducerile continua la miniPRIX Militari

militari

Dupa o saptamana scandaloasa de reduceri, SURPRIZA, incepem alta cu un stoc nou-nout de haine si incaltaminte de sezon.

La miniPRIX Militari, magazinul marilor reduceri, te asteptam cu o reducere de 50% la toate articolele de imbracaminte si incaltaminte. Reducerile vor creste progresiv pana duminica 17 august.

Urmareste-ne pe Facebook si blog, sa afli care sunt discounturile in fiecare zi.

Recomandarea noastra: viziteaza magazinul cat mai curand! Dupa cum bine stii, la miniPRIX, cumperi acum sau nu mai gasesti.

Asa ca, grabeste-te sa iti iei portia de reduceri de bune si piese ‘delicioase’!

1621698_788788124505039_488221201910810417_n

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , | Lasă un comentariu

miniPRIX Militari, magazinul marilor reduceri

Miercuri magazinul miniPRIX Militari este inchis.
Facem curatenie si umplem magazinul cu un nou stoc de marfa pentru o noua campanie de reduceri progresive, de-a dreptul scandaloase, care se va derula pana la data de 12 august.

In intervalul 31 iulie- 5 august, mii de clienti au putut achizitiona sute de articole de imbracaminte si incaltaminte cu reduceri de 50%, 60%, 70%, 80% iar la finalul campaniei pret unic, ORICE produs 3 LEI.

Nu-i asa ca cele mai bune vesti vin de la miniPRIX?banner-new-fb-postare-ss-50-prietenie

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

Se topesc preturile la miniPRIX

E vara, e cald, soarele arde si topeste : inghetata, asfaltul si…preturile!

Ati citit bine! La miniPRIX, reducerile  se asorteaza cu vremea de afara :)

Au crescut gradele in termometru? Crestem si noi reducerile! Vreti sa vedeti cu ochii vostri? Nu ne credeti pe cuvant. Mergeti si testati:) Noi  va povestim cum se-ntampla si unde iar voi ne scrieti cum ati profitat de reduceri. Deci, in magazinele miniPRIX Militari si miniPRIX 1MAI, dupa cum urmeaza:

- Joi si vineri ( 31 iulie si 1 august) : 50% Reducere la toate articolele de imbracaminte si incaltaminte din magazin!

- Sambata (2 august): 60%  Reducere la toate articolele de imbracaminte si incaltaminte din magazin!

-Duminica (3 august): 70% Reducere la toate articolele de imbracaminte si incaltaminte din magazin!

Luni( 4 august): 80% Reducere la toate articolele de imbracaminte si incaltaminte din magazin!

Marti( 5 august): Pret unic de 3 LEI la toate articolele de imbracaminte si incaltaminte din magazin!

BONUS: In perioada 31 iulie- 3 august avem in fiecare zi, ore fericite de reduceri in magazinele miniPRIX Romana si miniPRIX Otopeni si in magazinul online: www.miniprix.ro!

Va asteptam sa va convingeti ca ofertele sunt pe bune!

 

 

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

SkirtBike 2014

Am fost si noi. Caldura mare, entuziasm si mai mare.

Unul din cele mai fresh, mai colorate si mai entuziaste evenimente la care am participat! Flori, fete si biciclete – astea ar fi ingredientele pentru un mix reusit. Si chiar a fost!

Noi ne-am distrat si ne-am bucurat sa facem cadou o bicicleta nou nouta unei domnisoare norocoase.

Speram sa luam parte la cat mai multe evenimente de acest gen. Bravo SkirtBike!

Sursa poze: www.facebook.com/SkirtBike

 

 

 

 

 

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

Pedalezi si castigi!

Daca-i soare/ Daca ploua/ Eu vreau bicicleta noua!

Daca una vrei si tu/ Spune da, nu spune nu

Vii cu noi la pedalat/Sau sa zicem -“la plimbat”

Ne cunoastem, ne vorbim/ Pedalam, mai si zambim

Cand plimbarea s-a sfarsit/Si un pic am odihnit

Toata lumea intra-n joc /Premiul este dat pe loc

Cine-I prima norocoasa/Duce bicicleta acasa!

Atat de simplu!

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment – SkirtBike, poti afla pe pagina organizatorilor: http://blog.skirtbike.ro/.

miniPRIX se implica alaturi de ei cu o bicicleta nou-nouta , pe care o ofera ca premiu.

In plus, in  acest weekend avem 10% reducere la orice bicicleta de pe site-ul nostru si surprizele nu se opresc aici: daca vii cu bicicleta la orice magazin miniPRIX din Bucuresti sau Otopeni, ii faci o poza dupa ce o parchezi  si o prezinti la casa de marcat, primesti 20% discount la valoarea bonului de cumparaturi!

Va asteptam in numar cat mai mare la “Duminica Biciclistelor”!

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

miniPRIX la Cannes Lion alaturi de Andreea Adamescu

Cannes Lion acest Mecca al publicitatii, este locul in care isi dau intalnire mintile luminate din zona de advertising,
si ‘de unde toţi creativii se inspiră şi, mai ales, este locul la care orice creativ aspiră.’

22 de agentii au inscris 88 de campanii in competitia leilor si toata industria asteapta cu sufletul la gura rezultatele.

Printre fericitii care vor participa la editia din acest an a Festivalului se numara si Andreea Adamescu un ‘young lion’, fosta studenta la The Alternative School for Creative Thinking, care a performat in competitiile scolii, iar la final, in urma  interviului,
s-a calificat pentru Roger Hatchuel Academy, o scoala de top ce are loc pe Riviera Franceza in timpul festivalului de la Cannes Lions, cel mai longeviv eveniment dedicat creativitatii la nivel global.

Si cum Andreea este fan miniPRIX si noi suntem fanii tinerelor talente, ne-am potrivit de minune si a fost dragoste la prima vedere.

miniPRIX este la Cannes Lion alaturi de Andreea Adamescu si impreuna va vom tine la curent cu ultimele stiri din culise si de pe scena festivalului.

Publicat în miniPRIX | 1 comentariu

Ne bucuram de shopping cu miniPRIX si e-Romaneste by PayU

Bucura-te de o experienta de cumparare de 5 stele alaturi de miniPRIX si e-Romaneste!

 Miniprix participa la campania e-Romaneste, un proiect de comunicare & educatie, care doreste sa promoveze o experienta de 5 stele in comertul online romanesc. Impreuna cu ceilalti jucatori din industrie ne propunem sa crestem increderea cumparatorului in mediul online si sa eliminam barierele legate de cumpararea online, prin imbunatatirea experientei de cumparare.

Pe 9 si 10 iunie 2014 invitam toti utilizatorii de Internet din Romania sa-si faca cumparaturile online pentru a beneficia de livrare gratuita, produse exclusiv online si metode multiple de plata.

Bucurati-va de comertul online alaturi de miniPRIX. Ro, singurul magazin online de tip hard discount din Romania!

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

miniPRIX sustine traditia

A fost odata…O vreme cand bunicii nostri erau tineri, plini de viata, de  vise si de sperante. Ca toti oamenii tineri.  Acum, locul viselor este ocupat de povesti frumoase  si de sfaturi intelepte.Au pastrat insa talentul  si dragostea prin care le dau viata. De aici incepe povestea.

Nu s-a aflat exact cand sau cine a venit cu el, dar intr-o dimineata, acum multi multi ani, Bunicile din Ciocani s-au trezit cu un car de talent in mijlocul satului. L-au impartit frateste si de atunci, pana in ziua de astazi, toate bunicutele tes tolici de coade.

Aici, povestea prinde viata si devine o realitate frumoasa,  o realitate colorata  si vesela pe care miniPRIX o ajuta sa creasca si sa se dezvolte.

Cu ajutorul hainelor irecuperabile de la miniPRIX dar si cu hainutele care au fost colectate in cadrul evenimentului “Moda pe indelete” la care am participat, si  care se vor transforma in tolici, talentul bunicilor din Ciocani este cunoscut de-o tara intreaga.

Pentru ca a sustine un proiect ca acesta, inseamna in primul rand sa-ti sustii radacinile.

Mai mult de atat, miniPRIX a hotarat sa nu lase nimic din ce poate fi valorificat, sa se piarda. De aici si ideea de a mobila magazinele cu mobilier provenit din reciclarea paletilor utilizati in depozit, folosirea cutiilor de carton provenite din cartonul reciclat tot de catre noi.

Incercam sa dezvoltam ideea ca noi insine suntem cei care putem naste, incuraja si dezvolta atitudinea “de ajutor” a semenilor nostri. Putem face mult mai mult decat credem si asta trebuie sa-I motiveze si pe cei din jurul nostru.

 

 

 

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

Castigatori “Confruntarea oraselor”

Dragi prieteni miniPRIX,  votarea pentru campania “Confruntarea oraselor” s-a incheiat.

Cele 15 orase castigatoare din aceasta saptamana, care in weekend vor beneficia de reducerea de 20% la  toate comenzile plasate, ce contin articole de imbracaminte si incaltaminte miniPRIX sunt:

Targoviste 170

Bacau 137

Drobeta-Turnu 

Severin 135

Piatra Neamt 135

Botosani 129

Suceava 115

Targu Jiu 111

Sibiu 106

Buzau 74

Baia Mare 72

Ramnicu Valcea 71

Vaslui 70

Calarasi 70

Tulcea 65

Satu Mare 56
Un weekend minunat cu spor la cumparaturi!

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , , , | 2 comentarii

Campania “Confruntarea oraselor”

Dragi prieteni miniPRIX,  votarea pentru campania “Confruntarea oraselor” s-a incheiat.

A venit momentul sa anuntam cele 15 orase castigatoare din aceasta saptamana, care in weekend vor beneficia de reducerea de 40% la  toate comenzile plasate, ce contin articole de imbracaminte si incaltaminte miniPRIX!

Acestea sunt:

 

Roman 105
Pascani 89
Campina 85
Sighetu Marmatiei 81
Alexandria 74
Onesti 67
Lugoj 65
Dej 63
Slobozia 45
Navodari 40
Petrosani 41
Mangalia 36
Mioveni 35
Medgidia 35
Voluntari 35

Felicitari tuturor!

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 comentarii

Topul miniPRIX al celor mai bine vandute carti pentru copii

Iata topul celor mai bine vandute carti pentru copii de pe miniPRIX:

1. Basme Fratii Grimm Doi frati, profesori la universitatea din Gotingen, autori a numeroase studii lingvistice, Jacob Ludwig Grimm si Wilhelm Karl Grimm sunt autorii celor mai frumoase povesti care ii incanta nu numai pe copii, ci si pe parinti.

2. Basme Hans Christian Andersen

3.  Din lumea celor care nu cuvanta – Există anumite cărţi inegalabile, esenţiale, care fac parte din zestrea noastră naţională. Generaţiile se succed, cu obiceiuri, educaţie, modă diferite, ordinea socială se schimbă, viaţa aduce elemente noi, dar numitorul comun al eternităţii noastre îl reprezintă şi aceste nepreţuite cărţi.
„Din lumea celor cari nu cuvântă se poate ceti, fără concesii şi fără dezamăgiri. Se poate mai frumos elogiu astăzi? Nu e o carte bună; e mai mult şi mai puţin decât atât: e o carte frumoasă. Şi nu ştiu câte din cărţile ceasului ei ar putea primi acest adjectiv, spus cu deplină sinceritate.” – MIHAIL SEBASTIA

4. Cele mai frumoase nuvele – Barbu Stefanescu Delavrancea

5. Povesti, povestiri, amintiri – Ion Creanga „Ceea ce uimeste si seduce cu precadere in Amintiri din copilarie este puterea privirii de a calatori nestingherit, incoace si-ncolo, in acest univers launtric, fie evocand poznele lui Nica de parca ar fi vazute chiar cu ochii copilului de odinioara, fie alunecand, in treacat, peste melancoliile scriitorului adult.

Povestile lui Creanga sunt delectabile deopotriva pentru copii si pentru adulti. Insa numai cei din urma le pot gusta pe deplin savoarea. Creanga pare a nu-si fi batut capul sa inventeze povesti: avea destul material la indemana ca sa mai fie nevoie de asa ceva. Cat datoreaza el creatiei folclorice anonime si cat ii este aceasta tributara dupa publicarea povestilor si absorbtia – sau reintoarcerea – acestora in circuitul oralitatii e o chestiune ce poate interesa migaloase cercetari erudite. Farmecul povestilor lui Creanga nu sta in inventie – cel mult, aici si-a spus cuvantul selectia facuta de scriitor dintr-un inventar disponibil atat de bogat. Ceea ce atrage si cucereste, in primul rand, e «punerea in scena» – nemaivorbind de darul rostirii plastice, suculente, atat de mult comentat si analizat.“ – Liviu Papadima

6. Basmele romanilor – Petre Ispirescu

7. Heidi – Johanna Spyri Bucurandu-se de o larga popularitate si beneficiind de numeroase reeditari si transpuneri pe micul si marele ecran, Heidi (1880) este impresionanta povestire a „fetitei muntilor“, inspirata din copilaria Johannei Spyri (1827-1901), petrecuta in tinutul Hirzul din Elvetia.
Destinul o poarta pe Heidi la oras, in apropiere de Frankfurt, unde va intalni prietenia adevarata si o alta viata decat cea cu care fusese obisnuita. Dar dorul de munte, de Unchiul de pe Alm, de bunica, de Peter o va face sa tanjeasca mereu dupa tinutul miraculos al Alpilor elvetieni si dupa viata minunata traita acolo.

8. Gavroche si Cosette – Victor Hugo

9. Pinocchio – Carlo Collodi

Carlo Collodi, pe numele adevărat Carlo Lorenzini, (n. 24 noiembrie 1826 în Florența Italia; d. 26 octombrie 1890 în Florența Italia) a fost un scriitor și ziarist italian, autor al unor unor cărți didactice pentru copii.

El este autorul celebrului roman Le avventure di Pinocchio. Storia di un burattino. Numele pseudonimului său vine la satul Collodi, situat între Lucca și Pistoia, unde s-a născut mama sa Angela Orzali, și unde și-a petrecut și el o bună parte din copilăria vieții lui.

Romanul Pinocchio ne povestește la început despre Gepetto, un tâmplar dintr-un mic orășel italian, care găsește într-o bună zi o buturugă năzdrăvană, din care cioplește o păpușă de lemn pe care o botează Pinocchio. Așa începe povestea lui Pinocchio, o păpușă de lemn, care trece printr-o mulțime de peripeții, din care învață ce înseamnă să fii bun și ascultător. Drept recompensă, „Zâna cea Bună” îl va transforma într-un băiețel adevărat.

10. Spargatorul de nuci – E.T. Hoffmann E.T.A. Hoffmann(1776-1822), scriitor si compozitor romantic german, este cunoscut mai ales pentru romanele Parerile despre viata ale motanului Murr si Elixirele diavolului. Un maestru al genului fantastic, Hoffmann stie sa strecoare irealul in cele mai banale intamplari, intr-un fel cat se poate de verosimil. Elis Frobom, tanarul marinar din nuvela “Minele din Falun”, e fermecat de povestile unui misterios personaj despre minunatiile din galeriile subterane.

11. Albumul bebelusului meuNasterea bebelusului, primul sau zambet, primul sau dinte si toate intamplarile semnificative din viata sa, pana la varsta de trei ani…
Albumul bebelusului meu, oferit de editura CORINT JUNIOR in colaborare cu reputata editura Nathan, va ajuta sa nu uitati niciunul din toate aceste evenimente dragi si importante pentru fiecare familie. Notarea celor mai frumoase amintiri si adaugarea celor mai sugestive fotografii vor fi o adevarata placere, datorita nenumaratelor pagini cu ilustratii elegante.Iar cand bebelusul se va face mare, veti rasfoi impreuna acest album care ilustreaza primii sai ani de viata si veti savura toate aceste insemnari.

12. Colt Alb – Jack London “Pădurea de molift negru şerpuia mohorîtă de-a lungul malurilor înghețate. Vîntul despuiase de curînd arborii de veşmîntul lor alb de gheață, şi în lumina palidă a asfințitului, trunchiurile negre, prevestitoare de nenorocire, păreau că se pleacă unul spre altul. O tăcere nemărginită domnea asupra întinderii şi întreg ținutul nu era decît o pustietate nesfîrşită şi fără de viață, încremenită, atît de însingurată şi rece, că nici tristețe nu mai trezea. Te îmbia parcă să rîzi, dar un rîs ce înfiora mai mult decît orice tristețe, un rîs fără voioşie, ca zîmbetul sfinxului, un rîs rece ca gheața, în care sălăşluia ceva din grozăvia celor nestrămutate. Era Wildul1, sălbaticul wild de la miazănoapte, cu inima de gheață.”

13. Basme – A.S. Puskin

14. Cheita de aur. Buratino – Aleksei Tolstoi uratino este personajul principal al cartii Cheita de aur, sau Aventurile lui Buratino, scrisa de Alexei Nikolaevici Tolstoi. Inspirat de povestea “Aventurile lui Pinocchio”, de Carlo Collodi, Buratino este, la origine, un personaj din “commedia dell’arte”, un tip de teatru popular al mastilor, aparut in Italia secolului al  XVI-lea.

15.  Amintiri din copilarie – Ion Creanga „Creangă este o expresie monumentală a naturii în ipostaza ei istorică ce se numeşte poporul român sau, mai simplu, este poporul român însuşi, surprins într-un moment de genială expansiune…” – GEORGE CĂLINESCU

16. Fabule – Lev Tolsoi

17. Lecturi alese – Antologie literara clasele I – IV

18. Cartea junglei – Rudyard Kipling

19. Fluierul fermecat si alte povesti – Alexandre Dumas

20. Pagini alese – Mihai Eminescu

 

 

 

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Miercurea a devenit ziua ta preferata

Iata ce minunatii ti-am pregatit astazi:

-TRANSPORT GRATUIT PENTRU ORICE COMANDA

- 20% reducere la jucarii  http://goo.gl/kZ61i9

-20% reducere la carti pentru copii si dezvoltare personala http://goo.gl/pWIYEb

-20% reducere pentru carti din categoria ‘Dezvoltare personala’ http://goo.gl/dYq5r0

-10% reducere la alimente  http://goo.gl/TneJx5

-10% reducere la lenjerie de pat  http://goo.gl/TetskR

-10% reducere la decoratiuni interioare  http://goo.gl/EGqdqM

-5% reducere pentru produse din categoria ‘Igiena si ingrijire bebelusi’  http://goo.gl/Rom57b

Spor sa avem! :D

 

Publicat în miniPRIX | 2 comentarii

Marti, 3 ceasuri bune

Daca e marti, avem ‘ceasuri fericite’:

- intre orele 12.00-13.00, 30% reducere la tricouri

- intre orele 15.00-16.00, 20% reducere la balerini si rochii

- intre orele 20.00-21.00, 40% reducere la ghete si cizme

Spor la cumparaturi!

Publicat în miniPRIX | 4 comentarii

Caravana Reducerilor

Publicat în miniPRIX | 6 comentarii