Castigatori “Confruntarea oraselor”

Dragi prieteni miniPRIX,  votarea pentru campania “Confruntarea oraselor” s-a incheiat.

Cele 15 orase castigatoare din aceasta saptamana, care in weekend vor beneficia de reducerea de 20% la  toate comenzile plasate, ce contin articole de imbracaminte si incaltaminte miniPRIX sunt:

Targoviste 170

Bacau 137

Drobeta-Turnu 

Severin 135

Piatra Neamt 135

Botosani 129

Suceava 115

Targu Jiu 111

Sibiu 106

Buzau 74

Baia Mare 72

Ramnicu Valcea 71

Vaslui 70

Calarasi 70

Tulcea 65

Satu Mare 56
Un weekend minunat cu spor la cumparaturi!

							
Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , , , | Lasă un comentariu

Campania “Confruntarea oraselor”

Dragi prieteni miniPRIX,  votarea pentru campania “Confruntarea oraselor” s-a incheiat.

A venit momentul sa anuntam cele 15 orase castigatoare din aceasta saptamana, care in weekend vor beneficia de reducerea de 40% la  toate comenzile plasate, ce contin articole de imbracaminte si incaltaminte miniPRIX!

Acestea sunt:

 

Roman 105
Pascani 89
Campina 85
Sighetu Marmatiei 81
Alexandria 74
Onesti 67
Lugoj 65
Dej 63
Slobozia 45
Navodari 40
Petrosani 41
Mangalia 36
Mioveni 35
Medgidia 35
Voluntari 35

Felicitari tuturor!

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 comentarii

Topul miniPRIX al celor mai bine vandute carti pentru copii

Iata topul celor mai bine vandute carti pentru copii de pe miniPRIX:

1. Basme Fratii Grimm Doi frati, profesori la universitatea din Gotingen, autori a numeroase studii lingvistice, Jacob Ludwig Grimm si Wilhelm Karl Grimm sunt autorii celor mai frumoase povesti care ii incanta nu numai pe copii, ci si pe parinti.

2. Basme Hans Christian Andersen

3.  Din lumea celor care nu cuvanta – Există anumite cărţi inegalabile, esenţiale, care fac parte din zestrea noastră naţională. Generaţiile se succed, cu obiceiuri, educaţie, modă diferite, ordinea socială se schimbă, viaţa aduce elemente noi, dar numitorul comun al eternităţii noastre îl reprezintă şi aceste nepreţuite cărţi.
„Din lumea celor cari nu cuvântă se poate ceti, fără concesii şi fără dezamăgiri. Se poate mai frumos elogiu astăzi? Nu e o carte bună; e mai mult şi mai puţin decât atât: e o carte frumoasă. Şi nu ştiu câte din cărţile ceasului ei ar putea primi acest adjectiv, spus cu deplină sinceritate.” – MIHAIL SEBASTIA

4. Cele mai frumoase nuvele – Barbu Stefanescu Delavrancea

5. Povesti, povestiri, amintiri – Ion Creanga „Ceea ce uimeste si seduce cu precadere in Amintiri din copilarie este puterea privirii de a calatori nestingherit, incoace si-ncolo, in acest univers launtric, fie evocand poznele lui Nica de parca ar fi vazute chiar cu ochii copilului de odinioara, fie alunecand, in treacat, peste melancoliile scriitorului adult.

Povestile lui Creanga sunt delectabile deopotriva pentru copii si pentru adulti. Insa numai cei din urma le pot gusta pe deplin savoarea. Creanga pare a nu-si fi batut capul sa inventeze povesti: avea destul material la indemana ca sa mai fie nevoie de asa ceva. Cat datoreaza el creatiei folclorice anonime si cat ii este aceasta tributara dupa publicarea povestilor si absorbtia – sau reintoarcerea – acestora in circuitul oralitatii e o chestiune ce poate interesa migaloase cercetari erudite. Farmecul povestilor lui Creanga nu sta in inventie – cel mult, aici si-a spus cuvantul selectia facuta de scriitor dintr-un inventar disponibil atat de bogat. Ceea ce atrage si cucereste, in primul rand, e «punerea in scena» – nemaivorbind de darul rostirii plastice, suculente, atat de mult comentat si analizat.“ – Liviu Papadima

6. Basmele romanilor – Petre Ispirescu

7. Heidi – Johanna Spyri Bucurandu-se de o larga popularitate si beneficiind de numeroase reeditari si transpuneri pe micul si marele ecran, Heidi (1880) este impresionanta povestire a „fetitei muntilor“, inspirata din copilaria Johannei Spyri (1827-1901), petrecuta in tinutul Hirzul din Elvetia.
Destinul o poarta pe Heidi la oras, in apropiere de Frankfurt, unde va intalni prietenia adevarata si o alta viata decat cea cu care fusese obisnuita. Dar dorul de munte, de Unchiul de pe Alm, de bunica, de Peter o va face sa tanjeasca mereu dupa tinutul miraculos al Alpilor elvetieni si dupa viata minunata traita acolo.

8. Gavroche si Cosette – Victor Hugo

9. Pinocchio – Carlo Collodi

Carlo Collodi, pe numele adevărat Carlo Lorenzini, (n. 24 noiembrie 1826 în Florența Italia; d. 26 octombrie 1890 în Florența Italia) a fost un scriitor și ziarist italian, autor al unor unor cărți didactice pentru copii.

El este autorul celebrului roman Le avventure di Pinocchio. Storia di un burattino. Numele pseudonimului său vine la satul Collodi, situat între Lucca și Pistoia, unde s-a născut mama sa Angela Orzali, și unde și-a petrecut și el o bună parte din copilăria vieții lui.

Romanul Pinocchio ne povestește la început despre Gepetto, un tâmplar dintr-un mic orășel italian, care găsește într-o bună zi o buturugă năzdrăvană, din care cioplește o păpușă de lemn pe care o botează Pinocchio. Așa începe povestea lui Pinocchio, o păpușă de lemn, care trece printr-o mulțime de peripeții, din care învață ce înseamnă să fii bun și ascultător. Drept recompensă, „Zâna cea Bună” îl va transforma într-un băiețel adevărat.

10. Spargatorul de nuci – E.T. Hoffmann E.T.A. Hoffmann(1776-1822), scriitor si compozitor romantic german, este cunoscut mai ales pentru romanele Parerile despre viata ale motanului Murr si Elixirele diavolului. Un maestru al genului fantastic, Hoffmann stie sa strecoare irealul in cele mai banale intamplari, intr-un fel cat se poate de verosimil. Elis Frobom, tanarul marinar din nuvela “Minele din Falun”, e fermecat de povestile unui misterios personaj despre minunatiile din galeriile subterane.

11. Albumul bebelusului meuNasterea bebelusului, primul sau zambet, primul sau dinte si toate intamplarile semnificative din viata sa, pana la varsta de trei ani…
Albumul bebelusului meu, oferit de editura CORINT JUNIOR in colaborare cu reputata editura Nathan, va ajuta sa nu uitati niciunul din toate aceste evenimente dragi si importante pentru fiecare familie. Notarea celor mai frumoase amintiri si adaugarea celor mai sugestive fotografii vor fi o adevarata placere, datorita nenumaratelor pagini cu ilustratii elegante.Iar cand bebelusul se va face mare, veti rasfoi impreuna acest album care ilustreaza primii sai ani de viata si veti savura toate aceste insemnari.

12. Colt Alb – Jack London “Pădurea de molift negru şerpuia mohorîtă de-a lungul malurilor înghețate. Vîntul despuiase de curînd arborii de veşmîntul lor alb de gheață, şi în lumina palidă a asfințitului, trunchiurile negre, prevestitoare de nenorocire, păreau că se pleacă unul spre altul. O tăcere nemărginită domnea asupra întinderii şi întreg ținutul nu era decît o pustietate nesfîrşită şi fără de viață, încremenită, atît de însingurată şi rece, că nici tristețe nu mai trezea. Te îmbia parcă să rîzi, dar un rîs ce înfiora mai mult decît orice tristețe, un rîs fără voioşie, ca zîmbetul sfinxului, un rîs rece ca gheața, în care sălăşluia ceva din grozăvia celor nestrămutate. Era Wildul1, sălbaticul wild de la miazănoapte, cu inima de gheață.”

13. Basme – A.S. Puskin

14. Cheita de aur. Buratino – Aleksei Tolstoi uratino este personajul principal al cartii Cheita de aur, sau Aventurile lui Buratino, scrisa de Alexei Nikolaevici Tolstoi. Inspirat de povestea “Aventurile lui Pinocchio”, de Carlo Collodi, Buratino este, la origine, un personaj din “commedia dell’arte”, un tip de teatru popular al mastilor, aparut in Italia secolului al  XVI-lea.

15.  Amintiri din copilarie – Ion Creanga „Creangă este o expresie monumentală a naturii în ipostaza ei istorică ce se numeşte poporul român sau, mai simplu, este poporul român însuşi, surprins într-un moment de genială expansiune…” – GEORGE CĂLINESCU

16. Fabule – Lev Tolsoi

17. Lecturi alese – Antologie literara clasele I – IV

18. Cartea junglei – Rudyard Kipling

19. Fluierul fermecat si alte povesti – Alexandre Dumas

20. Pagini alese – Mihai Eminescu

 

 

 

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Reducerile miniPRIX, au devenit legenda!

Reducerile miniPRIX, au devenit legenda!

Iata programul de reduceri pentru articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, pentru magazinele miniPRIX din Bucuresti si Otopeni, valabil in intervalul 18-23 ianuarie:
miniPRIX Romana
Sambata- 80% reducere
Duminica- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Luni- Inchis
Marti- Colectie noua
miniPRIX 1 Mai
Sambata- 80% reducere
Duminica- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Luni- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Marti- Inchis
Miercuri- Colectie Noua
miniPRIX Otopeni
Sambata- 80% reducere
Duminica- 80% reducere
Luni- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Marti- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Miercuri- Inchis
Joi- Colectie noua
miniPRIX Militari
Sambata- 80% reducere
Duminica- 80% reducere
Luni- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Marti- 3 lei orice articol de imbracaminte, 9 lei orice articol de incaltaminte
Miercuri- Inchis
Joi- Colectie noua’
*Oferta promotionala valabila in limita stocului disponibil.
Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , | 12 comentarii

Miercurea a devenit ziua ta preferata

Iata ce minunatii ti-am pregatit astazi:

-TRANSPORT GRATUIT PENTRU ORICE COMANDA

- 20% reducere la jucarii  http://goo.gl/kZ61i9

-20% reducere la carti pentru copii si dezvoltare personala http://goo.gl/pWIYEb

-20% reducere pentru carti din categoria ‘Dezvoltare personala’ http://goo.gl/dYq5r0

-10% reducere la alimente  http://goo.gl/TneJx5

-10% reducere la lenjerie de pat  http://goo.gl/TetskR

-10% reducere la decoratiuni interioare  http://goo.gl/EGqdqM

-5% reducere pentru produse din categoria ‘Igiena si ingrijire bebelusi’  http://goo.gl/Rom57b

Spor sa avem! :D

 

Publicat în miniPRIX | 2 comentarii

Marti, 3 ceasuri bune

Daca e marti, avem ‘ceasuri fericite’:

- intre orele 12.00-13.00, 30% reducere la tricouri

- intre orele 15.00-16.00, 20% reducere la balerini si rochii

- intre orele 20.00-21.00, 40% reducere la ghete si cizme

Spor la cumparaturi!

Publicat în miniPRIX | 2 comentarii

Caravana Reducerilor

Publicat în miniPRIX | 6 comentarii

Cine se trezeste de dimineata, reduceri primeste

Incepem fiecare zi lucratoare cu buna dispozitie care ne caracterizeaza si cu reduceri vesele pentru produse colorate, numai bune de luat acasa.

In fiecare dimineata, intre orele 09.00-11.00, te poti bucura de o reducere de 10% pentru orice produs achizitonat din magazinele miniPRIX din Bucuresti si Otopeni si online de pe www.miniprix.ro.

Suntem harnici si darnici, nu-i asa? :)

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Ceasul miniPRIX indica orele reducerilor vesele

Pentru ca vacanta a trecut prea repede si ne-am intors deja la munca, miniPRIX a decis ca se poate trece mult mai usor peste perioada “post vacanta”, daca, magazinul vostru online preferat  va ofera cele mai vesele reduceri!

Astfel, joi, 9 ianuarie avem 6 ore de reduceri minunate:

- Intre orele:  13:00-15:00 – 40% reducere la pulovere pentru toata familia.

16:00-18:00-40% reducere la articolele de imbracaminte si incaltamine pentru copii

19:00-21:00-30% reducere  la articolele de imbracaminte  dama

+ reducere 20% la jocuri si jucarii pe parcursul intregii zile!

 

Maine, 10 ianuarie avem pregatite pentru voi:

Intre orele: 13:00-15:00 -40% reducere la tricouri pentru toata familia

16:00-18:00- 40% reducere la fuste, pantaloni si jeansi pentru toata familia

19:00-21:00- 40% reducere la geci,paltoane si jachete pentru intreaga familie

Va uram un sfarsit de saptamana plin de cumparaturi frumoase!

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Bookstores si Fashion – Multibrand stores in online in noiembrie 2013

“Multibrand stores a generat in luna noiembrie a acestui an peste 9500 de aparitii in online, cu peste 250% mai mult ca in luna octombrie, si un viewership de peste 16 milioane, din care aproape 14,5 milioane au fost generate de MiniPRIX.” Vezi aici articolul complet

Sursa: www.iqads.ro

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , | 6 comentarii

Vrei sa daruiesti si tu?

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:
PASUL 1

Pregateste cadoul tau, cu produse de la miniPRIX sau cu lucruri personale chiar folosite, insa curate si in stare buna!
Iata cateva sugestii: dulciuri, rechizite, jucarii, articole de imbracaminte si incaltaminte, alte cadouri de care stii ca se bucura si copilul tau.
Ambaleaza un pachet pentru un sigur copil si specifica pe ambalaj varsta copilului pentru care se potrivesc lucrusoarele trimise de tine.
Foloseste ambalaj festiv, asa cum ar face Mos Craciun.

Pasul 2
Suna la Otto Curier, la numarul de telefon 021.9335 si un curier va veni sa ridice coletul tau. Cadoul tau va fi adus GRATUIT la centru de colectare miniPRIX.
Nu uita sa mentionezi pe nota de transport ‘Campania miniDAR’.

Pasul 3
Colectul va fi livrat din centru de colectare miniPRIX, catre unul dintre copiii din lista pusa la dispozitie de catre Serviciile Judetene de Asistenta Sociala.
Gasesti aici lista http://goo.gl/kGlkGd

Publicat în miniPRIX | 2 comentarii

MiniPRIX- cea mai fashion aplicatie

La inceputul acestei luni, (intre  1-6 decembrie)  a avut loc un eveniment destul  de asteptat pentru cei care iubesc moda:  Bucharest Fashion Week.

In prima seara au urcat colectiile urmatorilor designeri: – Lavinia Lascae, Clara Rotescu, Mineli, Silvia Terziu, Bacio di Moda, Sonia Trifan, Victoria Sava, Bianca Dragusanu.

O seara interactiva, creatii frumoase si prezentari relaxate si dinamice. Asa s-ar descrie debutul evenimentului.

In cea de’a 2-a seara au prezentat colectiile urmatorii designeri: Cristiana Maria Purdescu, Mihai Albu, Paula Milea, Desire ME, Dora Ionita, BBY.

Materiale viu colorate, rochii extravagante sau dantelate, strasuri ,modele sophisticate si elegante, toate au facut parte din cea de’a 2 zi a evenimentului. Creatiile au fost indelung aplaudate si admirate de catre cei prezenti (si pe buna dreptate).

A 3-a zi de Fashion Week a fost ceva mai speciala si diferita. Asta datorita faptului ca a fost inclusa Gala Fotbalului Romanesc, precum si desemnarea titlului de Miss Romania 2013, pe langa traditionalele prezentari de moda. Designerii care au urcat pe scena pentru a’si prezenta colectiile in cea de’a 3 –a seara: Adriana Bahmuteanu& Camelia Enciu , Mihaela Istratescu, noua colectie BSB de primavara-vara, precum si rochii de gala prezentate de  BBY.

A 4-a seara de eveniment i’a adus impreuna pe acceasi scena pe alti 7 designeri talentati:Laura Olteanu, Nichi, Oana Ciclovan, Sabres Fashion, Alexandra Nagy, Nausica, Andreea Dogaru. Aceeasi atmosfera frumoasa si creatii placute ochiului, au smuls aplauze din partea publicului.

A 5-a seara a fost si ea una speciala. Pe langa creatiile pentru barbati de la  Marsay, si colectia cu articole tricotate ale Cristinei Matei, a inclus si concursul Top Model Romania 2013.

Ultima zi a evenimentului s-a incheiat cu prezentarile designerilor : Giada Curti, Koscanyo, Niki B., Sekli, Istituto Cordella, Nino Lettieri.

miniPRIX a participat la toate aceste prezentari de la eveniment si s-a bucurat sa descopere o lume a fashion-ului care ia amploare si creste mai frumos de la an la an.

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

Dar din dar se face Rai

miniDAR  este o campanie inspirationala lansata de miniPRIX, prin care isi propune sa trezeasca in cat mai multi romani, dorinta de a face bucurii adevarate si sa ofere cat mai mult sprijin(informatii, transport gratuit, reduceri) astfel incat darurile si gandurile voastre bune sa ajunga la copii cuminti care au cu adevarat nevoie de ele.

 

Adrese ale copiilor cuminiti, care au nevoie de ajutor:

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Alba.  Telefon: 0258/81.82.66; email: dgaspc@protectiasocialaalba.ro

 1. Ungur Dana Mihaela, Str. Molidului, bl 29, ap 7, Sebes, jud Alba – 2 baieti  -14 si 15 ani
 2. Arad Feroca Nelutu, Str. Romana, nr 8, localitatea Santana, jud. Arad – 2 fete:12 si 8 ani si 1 baiat: 14 ani

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Arges. Telefon: 02748/27.11.31; email:dgpdcarges@yahoo.com

 1. Costache Maria, com . Buzoesti, sat Ionesti, jud. Arges, tel. 0768743510 – fete: 15 ani, 12 ani, 15 ani;  baiat: 9 ani, 6 ani
 2.  Ianoschi Maria, com. Draganu, sat Dumbravesti, nr117, tel. 0758.281.200 – fata: 4 ani, 16 ani, baiat: 13 ani, 15 ani

Bacau

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Comanesti. Telefon: 0234/37.42.72; email: spas@primaria comanesti.ro

 1. Acartrine Daniela, Str. Avantului, nr 4, Comanesti – fete: 4, 11 ani baiat: 17 ani
 2. Gheorghiu Alina, Str. Nufarului, bl 10, ap 52, Comanesti – fata: 11 ani
 3. Miron Mihaela, Str. Republicii, bl C2, ap 16, Comanesti – fata:sugar; baiat: 2, 4, si 2 de 18 ani
 4. Pantiru Iliana, Str. Stefan cel mare, bl E12, ap 9, Comanesti – baiat: 5 ani fata: 6 ani
 5. Stoian Geanina, Str. Progresului, nr 71 – fata: 12, 13 ani; baiat: 6, 10 ani

Bihor

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Bistrita Nasaud. Telefon 0263/23.23.84; email dasbn@upcmail.ro 

 1. Buhai Nicolae, com. Parva, Str. Valea Paltinului, nr 323, tel. 0769.929.477 – baiat: 4 ani, 7 ani, 10 ani, 10 ani, 13 ani, 15 ani, 18 ani, fata: 5 ani, 14 ani, 17 ani
 2. Hojdea Iacob, com Parva, Str. Valea Paltinului, nr 320, tel.  0762.728.532 – baiat: 9 ani, 13 ani, 16 ani, 17 ani; fata: 6 ani, 9 ani, 12 ani, 15 ani
 3. Lacatus Claudia, Com. Budacu de jos, nr 174, tel. 752.855.160 – baiat: 3 luni, 2 ani, 12 ani, 13 ani, 20 ani, 21 ani; fata: 15 ani
 4. Moldovan Cornelia, Com. Silivasu de Campie, nr 212; tel. 746.826.417 – asistent social baiat: 8 luni, 2 ani, 7 ani, 10 ani, 13 ani; fata: 5 ani, 17 ani

Brasov

 1. Braila Fornea Florica, Str. Plevnei nr 79, fata:3 ani, 5 ani, 8 ani, 10 ani, 11 ani, 13 ani, 13 ani,15 ani; baiat: 8 ani, 10 ani, 11 ani, 11 ani, 14 ani

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Buzau. Telefon: 0238/71.10.51; email: secretariat@dgaspc-buzau.ro

 1. Rosu Petre, com. Naeni, sat Fintesti – baiat: 1 an, 4 ani, 12 ani, 11 ani; fata:2 ani,  5 ani, 7 ani, 9 ani

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului cluj. Telefon:0264/42.01.46; email: dgaspc_cluj@yahoo.com

 1. Moldovan Petru, com. Mintiu Gherlii, sat Mintiu Gherlii, nr. 164 – baiat: 8 ani, 10 ani, 13 ani, fata: 2 ani, 3 ani

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Constanta. Telefon: 0241/69.41.37; email: office@dgaspc-ct.ro

 1. Consferent Marioara, com. Lumina, str. Campului, nr 40 – fata: 2 ani, 7 ani, 9 ani, 15 nai, 16 ani

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Galati. Telefon : 0236/31.10.86; email: secretariat@dgaspcgalati.ro

 1. Eremia Smochina, Str. Daciei, nr 16 – fata: 1 an, 2 ani, 10 ani, 13, 16 ani; baiat: 8 ani

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Gorj. Telefon :0253/22.36.93; email: dgaspc_gorj@yahoo.com

 1. Balanoiu Onorel, sat Gilcesti, com. Berlesti – baiat: 12 ani, 16 ani
 2. Bobeanu Daniel, Tg. Carbunesti – 8 copii: 1-12 ani
 3. Brebu Maria, Bd. Ecaterina Terodoroiu, nr 365 bus, bl 502, sc 1, ap 79 , tg jiu baiat
 4. Cantoriu Paula, Str. Aleea Crinului, bl s5, sc. 3, et. 4,a p 10 Rovinari – 4 copii: 4-16 ani
 5. Ciobanu Liliana, Str. Ciocarlau, nr 9, bl 9, sc 1 a, ap 38, Tg. Jiu – fata:6 ani; baiat: 8 ani
 6. Cristescu Claudia, Str. Al. Iazului, nr 31 F, ap 6, Tg jiu -  fata dizabilitati: 12 ani
 7. Cirstea Luminita, Str. Ciocarlau, , bl 4, sc1,et 1, ap 20, Tg Jiu – baiat: 3 ani, fata: 5 ani, 13 ani
 8. Danet Gerogiana, Com Balesti, sat Ceauru – fata: 6 ani, 10 ani, 12 ani, 14 ani, baiat:7 luni, 5 ani, 9 ani
 9. Darabas mihaela, Str. Ciocarlau,nr 38, bl 4, sc 1 , ap 22, Tg jiu – baieti tripleti 5 ani
 10. Ghenea Maria, Str. Al Iazului, nr 15, Tg Jiu – fata cu dizabilitati: 12 ani
 11. Silion Lidia, Str. Castanilor, bl d2, sc 1, ap 19, Rovinari – fata: 12 ani baiat: 13 ani
 12. Virjan Romica, Com Scoarta, sat Bobu – baiat: 1 an, 8 ani, 9 ani  

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Hunedoara. Telefon: 0254/23.33.41; email: dgaspchd@gmail.com      

 1. Caldarar Mircea, Str. Primaverii, nr  5 , Deva – baiat: 1 ani fata: 2 ani, 4 ani, 6 ani
 2. Tirean, Str. Zavoi, bl 9, ap 11, Deva, tel.  0761.295.814 – fata: 7, 8 10 ani baiat: 5, 12, 13, 14, 16 ani
Directia de asistenta sociala si protectia copilului Ilfov. Telefon 021/369.58.88; email: dgaspcif@gmail.com
 1. Chiru Nicolae, Str. Ilfov, nr 33, Branesti – baiat: 7, 10 12 ani, fata: 8 ani
 2. Dinca Tudor, Str. Horia, nr 9 – baiat: 8 ani, fata: 11, 15, 17 ani
 3. Dimcea Gheorghe, Str. Slt. Petre Ionel, nr 223 – 5 copii peste 15 ani
 4. Dunga Florian,  Str. Mihai Viteazu, nr 6 – 4 baieti peste 10 ani si 1 fata
 5. Dunga Ion, Str. Pictor N. Grigorescu, nr 43 – fata: 2, 8 ani
 6. Marin Georgeta, Str. Libertatii nr 29 – 2 baieti 10 ani fata: 11 ani
 7. Tihan Jenica, Str. Tudor Vladimirescu, nr 21 – fata 1 an, 2 ani, 3 ani, 15 ani, 17 ani; baiat 13 ani, 17 ani
 8. Tudor Rodica, Str. Slt. Petre Ionel, nr 13 – 7 copii
 9. Badea Carmen, Com Dragomiresti Vale, sat Dragomiresti Deal, Str. Pacii nr 35 – fata 10 ani, baiat: 12 ani
 10. Cojocaru Madalina Comuna Dragomiresti Vale, sat Harbaua, Str. Albastrelelor nr 100 baiat: 3 ani, 12 ani, fata: 7 ani
 11. Costache Georgeta Comuna Dragomiresti Vale, Str. Micsunelelor nr 242 – baiat: 10 ani, 16 ani
 12. Dinca  Anca, Com Dragomiresti Vale, sat Dragomiresti Deal, Str. 1 Decembrie 1918 ,nr 173 – baiat: 4 ani, 7 ani
 13. Dinu Adriana, Com Dragomiresti Vale, sat Harbaua, Str. Ghioceilor nr 46 – baiat: 6 ani, 9 ani gemeni, fata: 3 ani, fata: 10 ani, 13 ani
 14. Golea tonel, Com Dragomiresti Vale, sat Harbaua, Str. Albastrelelor, nr 27 – baiat: 9 ani, fata: 11 ani
 15. Ion Valentin, Comuna Dragomiresti Vale, Str. Micsunelelor nr 272 – baiat: 10 ani, fata: 13 ani
 16. Mandru Marin, Comuna Dragomiresti Vale, sat Harbaua, Str.Albastrelelor nr 76 – baiat: 4 ani, fata: 10 ani, 14 ani
 17. Nedelcu Iulian, Comuna Dragomiresti Vale, sat Harbaua, Str. Ghioceilor, nr 109 – fata 10 ani
 18. Niculescu Ana Maria, Comuna Dragomiresti Vale, str. Micsunelelor, nr 99 – fete: 2-3 ani gemene
 19. Patru Mioara, Comuna Dragomiresti Vale, sat Dragomiresti Deal,Str. Crizantemelor nr 31 – baiat: 3 ani, 16 ani, fata: 10 ani
 20. Tudor C-tin, Com Dragomiresti Vale, sat Dragomiresti Deal, Str. 1 decembrie 1918 nr 44 – fata: 10 ani
 21. Belehuzi Sinziana Str. N. Balcescu, nr 13, sat Moara Domneasca, comuna Ganeasa – fata: 4 ani, baiat 16 ani
 22. Dobre Gina, Str. Mihai eminescu, nr 6 , sat Sindrilita – baiat: 2 ani, fata 5 ani
 23. Doncea Nicolae, Str. Panait Istrati, nr 6, sat Sindrilita, com Ganeasa – baiat: 6, 8 13 ani, fata: 15 ani
 24. Gata Lenuta, Str. Ganesii, nr 3, sat Cozieni, com Ganeasa – baiat: 12, 17 ani – fata: 7, 10, 14 ani
 25. Iancu Iuliana, Str. Ganesii, nr 3, sat Cozieni, com Ganeasa – baiat: 7 ani, fata: 10, 11, 13 ani
 26. Ionita Daniela, Str. Pacii nr 3, sat Piteasca, com Ganeasa – baiat: 5 ani, fata 8 ani
 27. Micu Niculae, Str. Ganesii nr 12, sat Cozieni, com Ganeasa – baiat: gemeni 10 ani, 15 ani, 17 ani, fata: 7 ani
 28. Rotariu Ecaterina, Str. Posada nr 19 sat Ganeasa, com Ganeasa – baiat: 14 ani, fata: 10, 12, 15 ani
 29. Smaranda Pavel, Str. Teiului nr 7, sat Piteasca, com Ganeasa – baiat 12 ani, fata: 7, 9 ani
 30. Stefan Florenta, Str. Mihai Eminescu nr 19, sat Sindrilita, com Ganeasa – baiat: 4, 6, 8 ani, fata: 2 ani

Primaria Otopeni. Telefon: 021/352.00.33; email :marcela_7472@yahoo.com

 1. Andrei Nicoleta, Str. 23 August, nr 9, bl u4, sc1, et1, ap1, Otopeni, tel. 0747.780.886 – baiat: 2, 14 ani
 2. Caminschi Florica,  Str. Margaritarului nr 10, bl p50, sc 2, et 1, ap 16, tel. 0723.787.784 – fata: 16 ani, baiat 15 ani
 3. Constantin Gheorghita, Calea Bucurestilor nr 94, , bl a2-1, sc 2, ap13, tel.  0729.521.998 – baiat 17 ani
 4. Manole Rodica, Str. Polona, nr 22A, tel. 0723.780.699 – fata: 12, 15 ani, baiat: 10, 14 ani
 5. Musat Florentina, Str. I.L. Caragiale nr 7 A, tel. 0734.282.520 – fata: 2 ani, baiat: 5 ani
 6. Neagu Silvia, Str. Int. Macesului nr 2 – fata: 13, 18 ani
 7. Savulescu Gabriela, Str. Campului nr 4H1, tel. 0760.326.696 6 fete cu varste cuprinse intre 7-16 ani, 2 baieti: 7, 9 ani
 8. Tanase Elena, Str. Traian, nr 13, bl A15, sc. 2, ap 9 – fata: 4 ani
 9. Timircam Mirela, Sos. Odaii nr 20, bl. 7, sc 2, et 1 ap 8 – fata: 8, 10, 14 ani, baiat: 7, 11, 12 ani
 10. Velciu Liliana, Str. Ghioceilor, nr 2, bl Pr5, sc2, et 2, ap 21, tel.  0768.268.393 – fata: 13 ani, baiat: 15 ani

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Olt. Telefon 0349/40.81.82; email: dgpdcot@slatina.rdsnet.ro

 

 1. Grigore Marin, Oras Potcoava, sat Sinesti, str Crinului – fata:1 an, 3 ani, 6 ani, 7ani
 2. Popa Aurelia, Oras Potcoava, sat Falcoieni – baiat: 9 ani
 3. Isfan Maria, Com Simburesti, sat Ionicesti, Str. Papa nr 53 – fata: 10 ani, 14 ani, baiat: 6, 12 ani
 4. Prahova Voicu Florica, Com Valea Calugareasca, sat Coslegi, nr 107 – baiat: 12 ani 40

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Satu Mare. Telefon 0261/76.88.30; email: djpc@cjsm.ro

 1. Sanislai, com Lazuri nr 548 – fata: 9, 15 ani, baiat: 7, 13, 17 ani

Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Timis. Telefon : 0256/49.02.81; email;dgaspctm@gmail.com

 1. Barladeanu Petrica, Str. Ion Cojar nr 974, oras Recas – fata: 2 ani, baiat: 14, fata 15 ani
 2. Covaci Loredana, Sat Izvin, nr 411, oras Recas – fata: 12, 13 ani, baiat: 2, 11, 17 ani
 3. Davidovici Marlene, sat Chinez, Str. Daliei nr 129 – fata: 3, 5 ,10 ani, baiat: 8 ani
 4. Katona Francisc, Varias, nr 44 – fata: 5, 10, 13 ani, baiat: 4, 7, 11 ani
 5. Lupu Florin, Str. Polona nr 2, Bl C3, ap 3, Timisoara -  fata: 7 ani, baiat: 6, 9 ani
 6. Mecheres Ioan, Str. Bazei nr 1181, oras Recas  – baiat: 11 ani, fata: 10, 14 ani
 7. Micluti Aurelia, Str. 16 Decembrie 1989 nr 49, Sannicolau Mare – fata: 12, 14 ani, baiat:10 gemeni,
 8.  Pirsac Gerogevca, Sat Soca, nr 212 com Banloc, fata: 1, 6, 8-gemene
 9. Pop Liliana, Cenad, in satu Nou, nr 919 – baiat: 11 ani
 10. Serban Zenaida, Str Abatorului, nr 10, ap 5, Sannicolau Mare – baiat: 3, 4, 9 ani
 11. Stancu Romelia, Str. Bazei, nr 1160, Recas – fata: 6 ani-gemene, 14, 17 ani, baiat: 7 ani
 12. Szasz Daniela, Bdul liviu Rebreanu, nr 109, Timisoara – fata: 6 ani, baiat: 3, 10 ani
Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului Vaslui. Telefon 0235/31.51.38; email: office@dgaspc-vs.ro
1. Nanu Veronica     Str. Gheorghe Doja, nr.6, suburbia Moara Greci, Vaslui     0757.54.97.13   baiat:8 ani

Directia generala de asistenta sociala Vrancea. Telefon 0237/23.07.89; email: dgaspcvn@yahoo.com

 1. Constantin Vasile, comuna Valea Sarii – fata: 1, 6, 7 , 12, 16 ani, baiat:8, 14, 18 ani

 

 

Publicat în miniPRIX | 14 comentarii

Smart Saturday

-Alo, prietenii miniPRIX?  Aici, smart-reducerile magazinului tau preferat!

Stim ca sambata e ziua voastra cea mai frumoasa din saptamana. Ce-ati zice daca noi o vom face speciala? Cum? Cu reduceri de pana la 80%, la mii de articole, numai prin aplicatia miniPRIX de pe smartphone!

Am pregatit pentru voi:

- Reducere mare si roz de 80% la toate articolele de imbracaminte si incaltaminte  din categoria “Stock Shock”, valabila si in magazinul miniPRIX din Otopeni, hala 2.

-Reducere de 50% la toate articolele de culoare neagra.

-Reducere de 40% la articolele din categoria “Recomandate pentru tine”

- Reduceri de 40% la peste 2000 de produse, cele mai dorite, cu stoc limitat de  1-3 bucati!

-Reduceri de pana la 50% la Carti.

- Reducere de 30% la Jocuri si Jucarii.

- Reduceri de pana la 30% – la zeci de produse din categoria “Alimente”

- Reduceri de pana la 50% la zeci de produse din categoria “Electronice si electrocasnice”

-Reduceri de pana la 30% la zeci de produse din categoria “Frumusete si sanatate”

In plus,  daca ai descarcat aplicatia miniPRIX pe telefon si o prezinti la casele de marcat, in magazine, beneficiezi de o reducere de 30% !

miniPRIX va ureaza un weekend plin de cumparaturi frumoase!
Ai smartphone cu sistem de operare ios? Descarca aplicatia de aici !

Ai telefon cu sistem de operare Android,? Descarca aplicatia de aici

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

Tolice de coade de la Ciocani

Tolic de coade de la la Ciocani
Bunica Trandafira isi asaza baticul pe cap cu mainile ei aspre si incepe sa imi spuna povestea tolicelor de coade de Ciocani in timp ce tese la razboi:
“Nu aruncam nimic. Le taiam roata, asa cum am facut cu astea de mi le-ai adus tu, si tot asa in prag de iarna, punea mama razboiu’ si asta facem cat statea neaua pe pamant. Aveam rostu’ nostru: teseam, cantam si spuneam povesti. Tolicele noastre colorate ne ramaneau zestre pentru cand ne maritam”
Fiecare bunica de la Ciocani tese astazi tolice de coade cu haine irecuperabile de la miniPRIX. O campanie de sustenabilitate care vine in ajutorul taranilor de la Ciocani pentru a le fi facuta vizibila munca si crescut nivelul de trai. miniPRiX reinvie si sustine traditia!

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

Pink Friday

MiniPRIX vede viata in roz!

Astazi, avem pentru voi o multime de reduceri pe www.miniprix.ro, care sa v-ajute sa incepeti weekendul asa cum va place! Varianta roz a mohoratului “Black Friday”  de peste tot.

-   miniPRIX va ofera anul acesta reduceri de 70% la toate articolele de imbracaminte si incaltaminte din categoria “Stock Shock” , mai mari decat anul trecut, valabile atat pe www.miniprix.ro cat si in magazinul Otopeni, hala 2.

-   Reducere de 40% la toate articolele  de culoare neagra - online si in toate magazinele din Bucuresti si Otopeni!

-     Reducere de 30% la  produsele  din categoria “Recomandate pentru tine”

 

-         Reducere de 30% la peste 2000 de produse, cele mai dorite, cu stoc limitat de  1-3 bucati!

-         Reducere  de 20% la jucarii

-         Reducere de pana la 50% la “Electronice si electrocasnice”

-         Reducere de 20% la Carti

-         Reducere de 20% la zeci de produse din categoria “Alimente

-         Reducere de 20% la zeci de produse din categoria “Frumusete si sanatate” 

Pentru ca stim ca reducerile noastre sunt placerea voastra vinovata, ne asumam  un weekend in care sa exageram cu ele!

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , | Lasă un comentariu

Pink Week

miniPRIX vede reducerile mari… si roz :D
Pink Week cu reduceri pe bune, de pana la 80%, incepe  pe 22 noiembrie si va culmina in data de 30 noiembrie cu Mobile Saturday, ziua cu cele mai tari reduceri, pe smartphone-ul tau.
Doar sambata, 23 noiembrie, 25% reducere la toate articolele de incaltaminte pentru dama, barbati si copii , vezi oferta aici https://www.miniprix.ro/produse/incaltaminte.

Doar duminica, 24 noiembrie, 25% reducere la toate articolele de imbracaminte pentru dama, barbati si copii. dupa cum bine stii, intra sub incidenta reducerii DOAR  produsele semnalizate cu bulina mov de discount.

Luni, 25 noiembrie, dupa ora 12.00, 60% reducere la peste 1000 de produse Stock Shock, imbracaminte, incaltaminte si accesorii, cate ceva pentru fiecare.

Marti, ceasuri bune mari si roz, cu reduceri de 50%.

Miercurea roz iti aduce transport gratuit si multe surprize pentru cei mici:

20% reducere la articole pentru copii

20% reducere jocuri si jucarii

20% reducere carti pentru copii

Joi, marfuri di reduceri noi, -20% la Colectia Noua.

Vineri, ziua marilor reduceri: Pink Friday by miniPRIX cu reduceri mii!

Sambata, reduceri mai mari din aplicatia miniPRIX.
Spor la Pink Friday-uit !

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Colorata maine-i gata! Noua colectie DPAM pentru copii!

Dupa cum stiati deja (sau aflati acum:), miniPRIX ii rasfata atat pe cei mari cat si pe cei mici!

Pentru ca intotdeauna ne gandim cum sa ne facem prietenii fericiti, incercam sa gasim de fiecare data cele mai frumoase hainute, incaltari sau accesorii pentru ei.

Putem sa va garantam ca si de data asta “am dat lovitura”! Cei vizati si norocosi  acum sunt copiii! Deci, dragi parinti pe locuri, fiti gata, start cumparaturi! Cu siguranta veti fi incantati de noile modele de malete, pantalonasi, pulovere, geci si rochite pentru cei mai dragi copilasi.

Materiale viu-colorate, calitate inalta si preturi accesibile- toate reunite sub noua colectie DPAM pentru cei mici, spre bucuria celor mari .

Colectia DPAM vine in intampinarea sezonului rece si contine o varietate de modele de hainute pentru a face fata frigului care a patruns de ceva vreme in tara noastra. Pentru ca stim ca toate mamicile au ceI mai cool copilasi, va asiguram ca pe miniprix.ro, veti rezolva foarte usor toate cerintele legate de culori, modele si materiale. In categoria dedicata copiilor, va “striga” hainutele care abia asteapta sa fie purtate, admirate si invidiate.

Camasutele abia asteapta sa fie purtate cu stil de catre cei mai trendy baietei, pantalonasii vor face senzatie printre colegii de gradinita/scoala, puloverele si gecile frumos colorate abia asteapta sa lupte cu gerul si sa castige garantat .

Noua colectie pentru copii este ca o poveste: vesela,frumoasa, interesanta, colorata, cu personaje (hainute) pe care le indragesc si cei mari si cei mici. Si pentru ca noi iubim povestile, te invitam sa iei parte la ea. Cum? Trebuie doar sa pasesti pe “taramul” miniprix.ro, deshizi usita magica care te duce spre noua colectie “DPAM”, alegi personajul (hainuta) preferata pentru copilasul tau si “bine ai venit “ in povestea noastra si a voastra.

Lumea hainutelor pentru copii este una fascinanta si putin spus interesanta. Noi iti propunem sa-i accentuam culorile  si sa ne bucuram de tot ce are ea de oferit impreuna cu noua colectie DPAM, daruita voua,  cu drag, de catre miniprix!

Mai multe detalii despre articolele Dpam aici http://www.dpam.com/

Publicat în miniPRIX | Lasă un comentariu

miniPRIXoterapia ajuta bucuria :)

Weekendul acesta, 09 -10.11.2013 ne relaxam cu un super discount de 20% la toate articolele de imbracaminte disponibile pe www.miniPRIX.ro

 

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , | 2 comentarii

Secret Shopping Party

miniPRIXomania se trateaza cu un Shopping Party
Petrecem din nou in mansarda, astazi incepand cu ora 18.00!
Invitati speciali: bunul gust si super piesele pentru cunoscatori, mai multe, mai frumoase, mai cool.

Nu vream sa incepem fara tine!


miniPRIXomania se trateaza cu un Shopping Party
Petrecem din nou in mansarda, astazi incepand cu ora 18.00!
Invitati speciali: bunul gust si super piesele pentru cunoscatori, mai multe, mai frumoase, mai cool.
Nu vream sa incepem fara tine!
Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , | Lasă un comentariu

Happy weekend de la miniPRIX

Dupa o noapte infricosatoare de Halloween, miniPRIX iti aduce zambete de weekend! Transport gratuit pentru orice comanda si multe reduceri!!!

Sambata de la orele 10:00-11:00 ai 20% reducere  la ghete pentru toata familia, de la 12:00-13:00 ai  20% reducere   la pulovere , de la 15:00-16:00 ai 20% reducere la camasi pentru toti, de la 20:00- 21:00 ai 20% reducere la articole de bebelusi!

Duminica de la orele 11:00-12:00 ai  20% reducere la  cizme , de la 14:00-15:00 ai 30% reducere la pantaloni, de la 17:00-18:00 ai 20% reducere la papuci de casa si de la orele 20:00-21:00 ai 20% reducere la carti-dezvoltare personala!

Sa ne bucuram de weekend si de reducerile miniPRIX !

Publicat în miniPRIX | 14 comentarii

Miercuri Transport Gratuit si 20% Reducere la Alimente

Dragilor,

Cu totii suntem pofticiosi, astazi va invitam sa va rasfatati cu o reducere de 20% la toate produsele alimentare si transport gratuit pentru orice comanda plasata pe www.miniPRIX.ro.

 

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , | 6 comentarii

Incalta-ti masina cu anvelope miniPRIX

anvelope miniprix

Ati aflat de curand sau poate  stiati de ceva timp, ca site-ul www.miniprix.ro  a devenit o platforma online care colaboreaza  si cu parteneri din alte domenii: sanatate&frumusete, alimente,  electrocasnice si electronice, casa&gradina .

Cel mai nou partener al site-ului nostru este cel care isi pune la dispozitie toata colectia sa de anvelope. Pentru ca noi stim ca si masina ta iubeste “sa se incalte” de la miniPRIX cu cele mai chic cauciucuri, am hotarat sa nu o mai  lasam sa astepte. :)

Deci, tu la ce te gandesti cand stii ca iesi din casa si ai de strabatut orasul cu treaba? Multa treaba.

Pai, in primul rand sa iti iei cea mai comoda incaltaminte din dulap. Corect? Insa, uneori  ti se pare ca parca nu-i suficient sa fie doar comoda,  ai vrea sa fie totusi si ceva “la moda”. :)

Probabil nu te-ai gandit niciodata dar masina ta ar fi intru totul de acord cu tine. Poti sa o condamni?

Asa cum tie iti plac comodele ghetute pentru anotimpul rece si cei  mai frumosi  pantofi pentru anotimpul cald,  fii convins/a ca si masina ta ti-ar impartasi ideile (daca ar putea vorbi:).

Tocmai de aceea noi iti venim in ajutor cu noile produse de la partenerii nostri:  anvelope de iarna si “all seasons”.

Anvelopele de pe site-ul nostru  iti vor  “pune” la dispozitie  cel mai bun raport calitate-pret pe care il astepti , vor fi livrate  in 24 de ore la adresa specificata  iar tu nu va trebui sa achiti nimic pentru transport. Nu-i asa ca zgomotul facut de masina ta cu noile anvelope suna din ce in ce mai placut?

Pentru ca poate multi dintre voi se lasa convinsi mai greu, ne gandim sa va prezentam si cateva avantaje pe care le primiti odata cu achizitionarea anvelopelor de iarna (urmeaza si pentru celelalte modele):

-         O super  aderenta pentru carosabilul inzapezit, chiar inghetat.

-         Distante scurte de franare

-         Stabilitate mare in viraje

-         Reducerea  riscului acvaplanarii

-         Modele pentru toate gusturile

Anvelopele  all seasons:

- grad ridicat de flexibilitate

- o aderenta solida atat pe canicula cat si pe temperaturile scazute

- conditii de siguranta pe tot parcursul anului

- acvaplanare minima

Iata dintre ce branduri vei putea alege: TIGAR, BARUM , SAVA, MS, DEBICA, VIKING, HANKOOK, ROCKSTONE, GENERAL TIRE, KUMHO.

Tot ce trebuie sa faceti voi, dragilor, este sa alegeti modelul de cauciucuri care se potriveste masinii voastre.

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , , | Lasă un comentariu

Transport Gratuit si 51% Reducere Stock Shock

Astazi livram zambete! 
Ai TRANSPORT GRATUIT pentru orice comanda plasata pewww.miniPRIX.ro
Si 51% DISCOUNT la toate articolele disponibile in sectiunea STOCK SHOCK

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , , , | Lasă un comentariu

Transport gratuit si 20% reducere la produsele profesionale de hair styling

Gratis, ce frumos suna!
Astazi, 18 septembrie 2013, ai transport gratuit pentru orice comanda plasata pe www.miniPRIX.ro si 20% reducere la produsele de hair styling profesionale.

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , | Lasă un comentariu

71% reducere la toate articolele din sectiunea Stock Shock

Doar astazi, aveti 71% reducere la peste 500 de articole disponibile la sectiunea Stock Shock

 

 

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , | Lasă un comentariu

Miercuri transport gratuit la miniPRIX

Dragilor,

Astazi, 11 septembrie 2013, beneficiati de transport gratuit pentru orice comanda plasata pe miniPRIX.ro! Spor la cumparaturi :)

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , | Lasă un comentariu

Contract parteneri miniPRIX

Contract

Nr. ……………..  din  …………………..

 

 

Partile contractante

 

1. S.C. M-FASHION COM S.R.L., cu sediul social în Otopeni, str. Calea Bucurestilor, nr. 291A, judetul Ilfov, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Ilfov, sub nr. J23/182/2008, cod fiscal nr. RO19140943 – sucursala Otopeni,, telefon: 021.350.20.63, fax: 021.350.20.64 denumit in continuare Prestator

 

2. …………………………cu sediul social ……………….., Str. …………………., inregistrata la Registrul Comertului sub nr. …………………., cod fiscal nr. ………………….., având contul nr. ………………………. deschis la ………….., reprezentanta …………………..in calitate de ……………….., denumita in continuare Beneficiar,

au convenit urmatoarele:

 

Obiectul contractului

 

Art. 1. Obiectul prezentului contract este reprezentat de promovarea si comercializarea de catre Prestator a  produselor Beneficiarului, prin intermediul magazinului online www.miniprix.ro.

 

Durata contractului

 

Art. 2. Prezentul contract se incheie pe o perioada de timp precizata in Anexa 1 a prezentului contract. La expirarea contractului, cele doua parti pot semna acte aditionale care sa prelungeasca prezentul contract.

 

Art. 3. Incetarea contractului:

3.1. Prezentul Contract poate inceta anterior termenului pentru care a fost incheiat, prin intelegerea partilor.

3.2. Prestatorul are dreptul, in orice moment, sa rezilieze prezentul contract, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, precum si fara interventia instantei, in oricare din urmatoarele cazuri:

a) Beneficiarul încalcă obligatiile prevăzute în sarcina sa prin art. 9 din prezentul Contract;

b) Beneficiarul pune in pericol bunul renume al Prestatorului ori ii pericliteaza interesele comerciale prin actiunile sale, chiar daca retinerea de la aceste actiuni nu este prevazuta ca obligatie expresa in prezentul contract;

c) Daca beneficiarul intarzie livrarea unor comenzi dincolo de termenul prevazut in prezentul contract.

 

Plata

 

Art. 6. In schimbul serviciilor prestate, Beneficiarul va plati Prestatorului un cost operational al carui cuantum este stabilit in Anexa 1 a prezentului contract.

 

Art. 7. In acest sens, Prestatorul se obliga sa plateasca prin virament bancar Beneficiarului contravaloarea facturilor fiscale de marfa asa cum este prevazut in Anexa 1 a prezentului contract.

 

Art. 8. Termenul de plata este de 30 zile de la emiterea facturilor fiscale.

 

Obligatiile partilor

 

Art. 9. Beneficiarul se obliga:

 

9.1. Sa puna la dispozitia Prestatorului, in format electronic si in mod gratuit, toate informatiile necesare despre produsele din stoc in scopul promovarii acestora pe site. Aceste informatii vor fi oferite pe suport electronic, cu cel putin 3 (trei) zile lucratoare inainte de inceperea procesului de vanzare pe siteul Prestatorului.

 

9.2. Preturile produselor prezentate in cadrul campaniilor miniPRIX trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

·         PRETUL MAXIM: poate fi cu maxim 50% mai mare decat preturile produselor similare din aceiasi categorie, prezentate pe site-ul miniprix.ro

·         PRETUL MINIM: nu poate fi mai mic decat cel mai mic pret al unui produs similar de pe miniprix.ro

Cantitatea aferenta unui model de produs trebuie sa fie de minim 5 bucati si maxim 100 bucati.

Daca dupa derularea a doua campanii consecutive, nu se vand minim 25% din cantitatile propuse, o a treia campanie va fi posibila doar cu aplicarea unui discount cuprins intre 5-20% fata de pretul initial. Durata unei campanii este de 30 zile calendaristice ( in functie de specificul fiecarui partener, respectiv de stocul si natura produselor expuse pe site ).

 

9.3. Produsele care vor fi prezentate pe site vor fi insotite de urmatoarele informatii puse la dispozitie de catre Beneficiar: descrierea completa a produsului ce urmeaza sa fie vandut; tipul produsului; modalitatile de ambalare; greutate; conditiile de garantie; modalitate de codare (folosirea codului personal de partener, cod de bare sau codare miniprix). Beneficiarul isi va asuma intreaga responsabilitate asupra informatiilor furnizate Prestatorului, in special in situatii care includ, dar nu se limiteaza la: afisarea pe site a pret corect si nu altfel decat cel de comercializare a produselor, inducerea in eroare a consumatorului prin afisarea pe site a unor descrieri de produs neconforme cu realitatea, lipsa unor informatii de prezentare pentru produsele expuse, precum si alte situatii care pot implica raspunderea de orice fel a Prestatorului. De asemenea, Beneficiarul isi va asuma responsabilitatea cu privire la incalcarea de catre materialele furnizate Prestatorului, a dreptului de proprietate industriala sau intelectuala a unei terte parti. Sa expedieze, prin mijloace proprii sau prin curierat in termenul prevazut in Anexa 1 a prezentului contract, catre Prestator, produsele ce au comandate de catre clientii www.miniprix.ro. Prestatorul isi asuma toate returnarile de produse de la clienti, returnari care includ si situatiile generate de intarzierea cu care Beneficiarul a confirmat si livrat produsele Prestatorului, spre a fi expediate catre clientii finali. In acest caz, Beneficiarul intelege si este de acord ca va despagubi Prestatorul pentru toate costurile suportate de acesta in cazul livrarii unor produse care se dovedesc a fi returnate de catre clienti.

 

9.4. Sa trimita Prestatorului produsele comandate de acesta, doar insotite de certificate de garantie, factura si packing list. In functie de natura produselor listate pe site-ul www.miniprix.ro, Beneficiarul se obliga sa ofere specificatiile si materialele necesare livrarii bunurilor. De asemenea, Beneficiarul isi asuma toate obligatiile legale cu privire la garantia produselor, la dreptul de returnare a produselor, ori la toate celelalte obligatii prevazute de legislatia privind protectia consumatorului, legislatia privind comertul electronic, precum si orice alt tip de legislatie aplicabila vanzarii produselor sale.

 

9.5. Sa garanteze stocul  si structura  produselor ce urmeaza a fi puse in vanzare. Sa puna la dispozitia Prestatorului saptamanal (sau ori de cate ori este nevoie), prin fax, e-mail sau telefon, lista produselor in ruptura de stoc sau cu stoc critic.

 

9.6. Sa intocmeasca impreuna cu furnizorul note de receptie si conformitate a produselor inainte ca ele sa fie puse in vanzare.

 

9.7. Sa nu modifice preturile, precum si orice alte elemente definitorii pentru contractul de vanzare-cumparare a produselor catre consumator, decat cu acceptul Prestatorului. In caz contrar, Partile inteleg si sunt de acord ca expedierea comenzilor catre clienti se va face potrivit preturilor comunicate la inceputul campaniei.

 

9.8. Sa nu permita tertilor vanzarea produselor oferite spre vanzare pe siteul Prestatorului, la preturi inferioare celor afisate pe siteul Prestatorului.

 

9.9. In cazul comenzilor retur, Beneficiarul intelege si este de acord ca, daca expedierea comenzii respective s-a facut mai tarziu decat termenul asumat prin intermediul prezentului contract ori relatia cu consumatorul a fost viciata datorita culpei Beneficiarului, atunci datoreaza Prestatorului costuri operationale pentru acele comenzi, chiar daca Prestatorul nu a incasat de la client contravaloarea acestora.

 

9.10. Partile inteleg si sunt de acord ca Prestatorul va informa publicul care acceseaza siteul cu privire la calitatea sa de „Comisionar” si in special cu privire la faptul ca obligatia de a accepta returnarea produsului de catre clienti, in termen de 10 zile de la data livrarii comenzii de catre Prestator, cade in sarcina Beneficiarului, cu toate costurile asociate.

 

9.11. Beneficiarul intelege si ar putea rezulta ca urmare a deschiderii unor litigii impotriva Prestatorului ca urmare a colaborarii sale cu Beneficiarul accepta faptul ca este raspunzator pentru toate intarzierile, erorile si orice alte probleme care apar in procesul de prelucrare, trimitere si taxare a comenzii preluate prin intermediul Prestatorului, urmand a despagubi clientii cu orice sume necesare (orice titlu ar avea acestea) care.

 

9.12. Sa achite Beneficiarului costurile operationale cuvenite, asa cum este acesta prevazut in Anexa 1 a prezentului contract.

 

9.13. Costurile privind transportul marfurilor de la depozitul Beneficiarului la depozitul Prestatorului si invers intra in responsabilitatea Beneficiarului (Partenerului). De asemenea, plicurile de corespondenta a documentelor contabile de la Beneficiar (Partener) catre Prestator  intra in responsabilitatea Beneficiarului. Transportul marfurilor de la depozitul Beneficiarului la depozitul Prestatoruluise va face prin curierul Otto Curier, urmand ca la finalul lunii Prestatorul refactureaza transportul Beneficiarului.

 

9.14.  Costurile marfurilor de la depozitul Prestatorului catre clientul final intra in responsabilitatea Prestatorului. De asemenea, plicurile de corespondenta a documentelor contabile de la Prestator catre Beneficiar (Partener) intra in responsabilitatea Prestatorului.

 

 

Art. 10. Prestatorul se obliga:

10.1. Sa afiseze produsele Beneficiarului, transmise cu respectarea prevederilor art. 9, pe siteul www.miniprix.ro, in vederea comercializarii acestora.

 

10.2. Sa receptioneze comenzile de la clientii finali, sa ceara Beneficiarului sa-i livreze produsele comandate de clientii finali, sa ambaleze si sa livreze catre clientii finali produsele receptionate de la Beneficiar. In vederea livrarii comenzilor catre clientii finali, Prestatorul va pregati pe cheltuiala sa produsele primite de la Beneficiar.

 

10.3. Sa informeze publicul asupra mijloacelor de plata, expeditie, precum si a termenului de expeditie si cheltuielilor asociate expeditiei produselor, asa cum au fost ele stabilite de parti si precizate in Anexa 1 a prezentului contract.

 

10.4. Sa trimita Beneficiarului, la finalul lunii, centralizatorul comenzilor plasate de clientii finali, situatia financiara si factura de prestari servicii.

 

10.5. Sa returneze Beneficiarului produsele care nu au mai fost livrate ca urmare a anularii unor comenzi, precum si produsele returnate de catre clientii finali, ca urmare a invocarii dreptului de returnare a produselor achizitionate in cadrul procesului de comert la distanta. Beneficiarul se obliga sa primeasca aceste produse si sa plateasca transportul aferent receptionarii lor.

 

10.6. Sa intermedieze comunicarea dintre Beneficiar si clientul final, in special in cazurile, dar fara a se limita la acestea, in care clientul final doreste informatii suplimentare cu privire la anumite produse.

 

10.7. Sa emita o factura de servicii la finalul lunii, refacturerea transportului si a altora daca este cazul.

 
Forta Majora

 

Art.11  Forta majora desemneaza orice fel de imprejurare, imprevizibila, insurmontabila si in afara posibilitatii de control a Partii, care determina neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii contractuale, cum ar fi, dar fara a se limita la: calamitati naturale, razboaie, rebeliuni, greve, restrictii si/sau alte decizii guvernamentale etc. In sensul prezentului articol, nu constituie cauza de forta majora incapacitatea de plata si/sau procedurile de dizolvare, lichidare sau faliment, blocajele financiare, decizii ale bancilor si/sau ale autoritatilor financiare/bancare.

 

Art. 12. Forta majora apăra de raspundere Partea care o invoca, in conditiile notificarii scrise in termen de 5 (cinci) zile de la aparitia cazului de forta majora si pe baza de certificat eliberat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

 

Notificarile

 

13.1. Orice notificare necesara sau permisa prin prezentul Contract se va face in scris si se va considera ca fiind efectiv transmisa la inmanarea sa personala, prin curier, posta sau fax catre Partea notificata, dupa cum se face dovada prin data confirmarii, la urmatoarele adrese:

 

Pentru Prestator:

Adresa: Str. Horia, Closca si Crisan

Nr. telefon: 021/350.20.64; 0724.550.150

Email: partener@miniprix.ro

Nr. Fax. 021/350.20.63

Persoana de contact: Luminita Nastase

luminita.nastase@yahoo.com; partener@miniprix.ro

 

Pentru Beneficiar:

Adresa:

Nr. telefon:

Email:

Nr. Fax.

Persoana de contact:

 

13.2. Se va considera ca orice notificare este efectiv trimisa: (a) la predarea sa dupa cum se face dovada prin confirmarea de primire, in cazul in care notificarea este inmanata personal, prin curier sau prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire ori prin email;

 

(b) in prima zi lucratoare urmatoare confirmarii de primire, in cazul in care notificarea este trimisa prin fax.

 

Legea aplicabila

 

Art. 14. Se va considera ca prezentul Contract a fost semnat si predat in Romania si orice litigii, controverse sau divergente ce rezulta din sau in legatura cu acesta vor fi guvernate de, interpretate, intelese si aplicate in conformitate cu legile din Romania.

Litigii

15.1. Partile vor depune un efort de buna credinta pentru a rezolva pe cale amiabila orice litigiu, controversa sau divergenta intre Parti ce rezulta din sau in legatura cu prezentul Contract.

15.2. Orice controversa sau pretentie ce decurge din sau in legatura cu prezentul Contract, aplicarea sau interpretarea acestuia sau din pricina unei pretinse incalcari, nerespectari sau denaturari in legatura cu oricare din prevederile acestuia care nu poate fi rezolvata pe cale amiabila in termen de 30 (treizeci) de zile calendaristice de la prima notificare in scris cu privire la respectivele evenimente va fi solutionata in mod exclusiv si definitv de catre instantele de drept comun competente.

 

Clauze finale

 

16.1. Prezentul Contract poate fi amendat sau modificat numai printr-o intelegere scrisa semnata de catre Parti.

 

16.2. Partile inteleg si sunt de acord ca prezentul Contract sa fie aplicabil si obligatoriu, sub toate aspectele sale, in beneficiul succesorilor legali ai Partilor.

 

16.3. Prevederile acestui contract vor fi interpretate în considerarea faptului că ambele părţi au participat în mod egal la redactarea acestora şi au avut posibilitatea negocierii fiecărei şi tuturor prevederilor contractului. Drept urmare, părţile recunosc şi acceptă că orice regulă de interpretare potrivit căreia prevederile contractuale se interpretează împotriva părţii care le-a propus, nu va fi aplicabilă în ceea ce priveşte acest contract.

 

16.4. Părţile semnatare declară în mod expres că au capacitatea deplină de exerciţiu, cerută de legea română, pentru a încheia acest contract. Fiecare parte îşi exprimă acordul liber şi serios de a încheia prezentul contract, cu intenţia de a-şi asuma toate drepturile şi obligaţiile prevăzute în prezentul contract şi de a executa întocmai toate prevederile acestuia. Prin semnarea prezentului contract, fiecare parte confirmă faptul că a înţeles şi acceptă fiecare şi toate prevederile sale, pe care le consideră echitabile.

 

16.5. Acest contract conţine întreaga înţelegere a părţilor cu privire la obiectul său, înlocuind toate întelegerile şi negocierile anterioare. Nu există elemente secundare în legătură cu încheierea acestui contract care să nu fi fost incluse în prezentul document.

 

16.6. Fiecare parte cunoaşte faptul că, pe lângă prevederile acestui contract, deţine drepturi şi obligaţii conferite de lege, şi declară faptul că nu s-a aflat în nicio eroare de drept cu privire la normele juridice determinante pentru încheierea prezentului Contract.

 

16.7. Toate anexele mai sus mentionate sunt parte integranta din prezentul Contract.

 

 

Publicat în Regulamente si contracte | Lasă un comentariu

Castigatori miniPRIX 300mii

Dragilor, 

Pagina de facebook miniPRIX a depasit 300 mii de fani drept pentru care anuntam fericitii castigatori! :D

Un city break pentru doua persoane la Roma: magurici_adriana@yahoo.com

Voucher in valoare de 300 RON:

blasciucgabi_72@yahoo.com
ralucaglont@yahoo.com
rodicaionutpana@yahoo.com

Voucher in valoare de 100 RON:

ginn252200@yahoo.com
cristina_ionita78@yahoo.com
beautifulgirls1820@yahoo.com
luana.herta@yahoo.com
florinadavidoaia@yahoo.com
i_pinky_bunny@yahoo.com
pink_by_rox@yahoo.com
ungureanuioana47@yahoo.com
ramonaluca@yahoo.com
lavinia_me@yahoo.com
eva_monik@yahoo.com
marina_dragomir@yahoo.com
viviana.blihoghe@gmail.com
iosipalina@yahoo.com
symy1407@yahoo.com
alinutza_jianu@yahoo.com
alina2786@yahoo.com
ulieanovidiu@yahoo.com
ioana_manolea@yahoo.com
bobocea.adriana@yahoo.com
fcimpoesu@yahoo.com
andreea-anda25@yahoo.ro
ti_mi_x@yahoo.com
paula_niko97@yahoo.com
nadiacracana2007@yahoo.com
lorica_29@yahoo.com
geanina_mihaela2000@yahoo.com
danyelutza_94@yahoo.com
tutuianu.cristina@gmail.com
adelutza_chris@yahoo.com

 

Voucher de 30% DISCOUNT

iony.sweet88@yahoo.com
mady_oct@yahoo.ca
pedros2006gl@yahoo.com
aantonescu51@yahoo.com
kiss@dementa.ro
bbeby.bbeby@yahoo.com
nico1206@gmail.com
gabituf@yahoo.com
puricel_frumos@yahoo.com
gugheamadalina@yahoo.com
arinutza_dragutza2007@yahoo.com
irina_alina_bebe@yahoo.com
istvanlivia@yahoo.com
dana_radu1971@yahoo.com
onyx_prodigy@yahoo.com
alexa18criss@yahoo.com
carlita20002000@yahoo.com
pal_monicaiuliana@yahoo.com
goleanuconstantin@yahoo.com
simona_u2000@yahoo.com
ghiocica2002@yahoo.com
abru_annie1992@yahoo.com
dobrescu_iulia2003@yahoo.com
state_anca@yahoo.com
politista_c@yahoo.com
mitzy2011mail@gmail.com
yo_frumusik28@yahoo.com
andreea_miki_iubesc_un_print95@yahoo.com
VATULESCU_LAURA10@YAHOO.RO
doina_olteanu67@yahoo.com
llmyrvold@yahoo.com
constantin.georgianaa@rocketmail.com
dark_alone_light_toghether24@yahoo.com
diana91_diana@yahoo.com
cristinasprintu@yahoo.com
cmusat2006@yahoo.com
zemelo2003@yahoo.com
i0ana.fcrb@yahoo.com
mihado84@yahoo.com
adriana.ilinca@yahoo.com
saby_til@yahoo.com
mariussergiu21@yahoo.com
danatimotei@yahoo.com
roxanab68@yahoo.com
puscabianca@gmail.com
luciana_219@yahoo.co.uk
catalin25_2007@yahoo.ie
andreeafilimon82@yahoo.com
barbu.lavinia@yahoo.com
alinacotiga92@yahoo.com
ioanaalexandra2005@yahoo.com
anishoara1984@yahoo.com
cornela1968@yahoo.com
ank.popescu@gmail.com
catdropblue@yahoo.com
ruta_cristi@yahoo.com
kitty_d_2003@yahoo.com
anamaria.focseneanu@gmail.com
simionalyn90@yahoo.com
marybruneta26@yahoo.com
danafalcescu@yahoo.com
delioarar@yahoo.com
andra.nistor@ymail.com
bordimeli@yahoo.com
dulcikdulcik93@tahoo.com
ticanebunul@yahoo.com
iuliapopescu191@yahoo.com

 

Voucher  de 10% DISCOUNT:

di_marlenne@yahoo.com
berbecbogdan@yahoo.com
amely_baby@yahoo.com
ana.ciciu@yahoo.com
monicapsiholog@yahoo.com
balaurcosmin91@gmail.com
florymanole@yahoo.com
oprea_mirela_doina@yahoo.com
jurca_veronica@yahoo.com
georgeskelena@yahoo.com
oana.maria85@yahoo.com
smekerutzu_alexutzu2010@yahoo.com
licalica31@yahoo.com
babardel_mondialu@yahoo.com
only.mally@yahoo.com
oanatecuster@gmail.com
irina0488@yahoo.com
iulyjuly22@yahoo.com
pascu_georgeta85@yahoo.com
istrate.ge2006@yahoo.com
stelutam27@yahoo.com
mariana_toader2006@yahoo.com
ialbu82@yahoo.com
simonaoprinesc@gmail.com
nicoletabadula@yahoo.com
steffyuly@yahoo.com
crinaus@yahoo.com
sagetzica18@yahoo.com
niko_ion@yahoo.com
mary_vieri2004@yahoo.com
muz189@yahoo.com
ralucabalascan@gmail.com
cristinanvc@yahoo.com
radulescu_ana2002@yahoo.com
cristina.balici@yahoo.com
alecs_andra_h@yahoo.com
agilbertvarn@laposte.net
raducarmenuta@yahoo.com
rubia_madalynne@yahoo.es
marinel.cristea@yahoo.com
inicol2003@yahoo.com
lavinia.mirita@gmail.com
papi1244@yahoo.com
florina.marina67@yahoo.com
ana.anamaria07@yahoo.com
virgilsj@fastmail.fm
florin_co77@yahoo.ro
moisileanca@yahoo.com
crina_misca@yahoo.com
lavinia883@yahoo.com
daaniela.niculae@yahoo.com
cristinik_86@yahoo.com
ioana.lacatus@ymail.com
miki_miha88@yahoo.com
zota_ion@yahoo.com
mihaela_ploiesti@yahoo.com
mariana.baltatu@yahoo.com
sonyadordea@yahoo.com
pauna_covalea@yahoo.com
lory4youu@yahoo.com
lorelei_70@yahoo.com
bejanbogdan80@yahoo.com
ame19812000@yahoo.com
andrey4allly@yahoo.com
adriana_antoaneta@yahoo.com
hundorfeanc@yahoo.com
klaudiailie@yahoo.com
maniliucp@yahoo.com
alunita78@yahoo.com
besadaiana@yahoo.com
ser.darya@yahoo.com
andruska992@yahoo.com
new_sunrise07@yahoo.com
diana_2237@yahoo.com
christinaraisa@yahoo.com
cristina_iulia_2002@yahoo.com
eugenia_stefania@yahoo.com
carolina_printzesik@yahoo.com
calincristina23@yahoo.com
mohypuy@yahoo.com
chriss99d@yahoo.com
simona_dana1979@yahoo.com
novac_c.constantin@yahoo.com
burchelgeta@yahoo.ro
solnisca_76@yahoo.com
alina.b1984@yahoo.com
alexandra.phbbt@yahoo.com
mariuspisu@yahoo.com
crysuletz@yahoo.com
bijuterii2510@gmail.com
escu.alina@gmail.com
alina2000b@yahoo.com
elynic24@yahoo.com
nicoletacorinadumitru@yahoo.com
mikaa@hp.com
rita_craciun@yahoo.com
cosmyy@yahoo.com
gxmarinescu@gmail.com
vajiacandreea@yahoo.com
diana.ochiana@gmail.com
otilyap@yahoo.com
tibor_fan@yahoo.com
kyngakynga@yahoo.com
dia_0904@yahoo.com
cynthiaujvari@yahoo.com
anca19iunie@yahoo.com
alice_nicolae@yahoo.com
vincze.klara@clicknet.ro
andegelia@yahoo.com
livy76@gmail.com
telena35@yahoo.com.au
your_simy@yahoo.com
carmen.buduru@yahoo.com
danflorin53@yahoo.com
kyra_cu_caps@yahoo.com
ivanmaria53@yahoo.com
minea.costin@yahoo.com
jujithu_lucia@yahoo.com
scumpa_vali@yahoo.com
galcacatalina@gmail.com
stanciunicu81@yahoo.com
stanisor_g_d@yahoo.com
danuzz13@yahoo.com
pisoiash_21@yahoo.com
anna.marriam@yahoo.com
petrescuumaria@yahoo.com
ionelacatalina76@yahoo.com
corinusha2210@yahoo.com
arabella0720@yahoo.com
alexa_ela24@yahoo.com
andreea.lovin@gmail.com
cioc0_v07@yahoo.com
hatiaandreea@yahoo.com
andru_s15@yahoo.com
saftoiu.monica@yahoo.com
miruniky_rocks@yahoo.com
iorgasofia@ymail.com
crystinne2003@yahoo.fr
irinav_91@yahoo.com
andre_matei80@yahoo.com
gabytzza_ds89@yahoo.com
bugariuioana@yahoo.com
fuzyandrea@yahoo.com
denisse_deny22@yahoo.com
lyly_serena@yahoo.com
sexxxyblonda69@yahoo.com
vladut.su@yahoo.com
mihalachi.petruta@yahoo.com
cristian_mare@yahoo.com
victoria.gutu2013@gmail.com
adrianaplop@yahoo.com
dumitrugeorgianaiulia@yahoo.com
adina_bebe@hotmail.com
viopusca@yahoo.com
diana_april1989@yahoo.com
ioanahamadchetan@yahoo.com
rux_r93@yahoo.com
ioana_isache@yahoo.com
clau11d@yahoo.com
cristea0707@yahoo.com
sweetg775@yahoo.com
apostolescu3elena@yahoo.com
iulia1894@gmail.com
marinciu.alina@yahoo.com
matei_cosmina20@yahoo.com
georgia.nita@yahoo.com
irnmit@yahoo.com
hello_greta@yahoo.com
popescumada@gmail.com
artheartconcept@yahoo.ro
camellia.deaconu@gmail.com
dan_k_one@yahoo.com
cupiltembel@yahoo.com
adrianmandru2002@yahoo.com
butnaru_emil70@yahoo.com
edward.tempfli@yahoo.com
ionela_green@yahoo.com
teodorescu_dumitru@yahoo.com
alecs_25_06@yahoo.com
mihaela_dragos2010@yahoo.com
ady.susan@yahoo.com
lia_gianina@yahoo.com
alina_d47@yahoo.com
and.atanasoaei@yahoo.com
mila_covali@hotmail.com
betty_betti_94@yahoo.com
cristinaghinea2004@yahoo.com
deliabogdan85@yahoo.com
irm.laura@yahoo.com
rd_ilea@yahoo.com
mafialex69@yahoo.com
oana.grama@smartcontrol.ro
zsofnyak@yahoo.com
zanetanamaria@yahoo.ro
cezarad_ga@yahoo.com
magdaserban2002@yahoo.com
winny_94@yahoo.com
paty28robert@yahoo.com
mocanunicoleta88@yahoo.com
andreea_tiru@yahoo.com

 

Publicat în miniPRIX | Etichete , , | 4 comentarii

Weekendul copiilor la miniPRIX

Weekendul acesta miniPRIX iti readuce pe buze zambetul sincer al copilariei
40% DISCOUNT la toate articolele de incaltaminte, imbracaminte si jucarii pentru copii

*Reducerea este valabila atat online cat si in magazinele miniPRIX din Bucuresti si Otopeni

 

Publicat în miniPRIX | Etichete , , , , , | Lasă un comentariu